Mcakir Gözün aydın canım inşallah bir an önce bende geçiririm bu zamanları hemen doğum olsun istiyorum çok merak ediyorum miniğimii😍😍😍

Mcakir hayırlı olsun 🤗 gözün aydın saglıkla büyüt melegini ❤️ valla sormak istedigim çok şey var ama ne soracağımı bilmyorum 🤭🙈

Mcakir gözünüz Aydın darısı bize inşallah❤️ Belden iğneyi hissedşyormusunuz cok acıyormu bende panik atak var korkuyorum cok

Mcakir gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🥰 darısı bizim başımıza bizde hayırlısıyla sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi☺️

iremibrahim onu da yazmıştım. Panik atak varsa zAten uyutuyorlar orda tansiyon felan cıkıyor. Sordugunuz soru hıkayemde mevcut bende aynı seyı yasadım 😊

Mcakir gerçekten çok samimi yazmışsınız çok saçma belki ama okurken gözlerim doldu ben de çok korkuyorum 26 haftalık olduk çok şükür ama benim de acı eşiğim çok düşük hemen canım yanar çok panik biriyim korkuyorum doğumdan tabi ki kızımı sağlıklıca kucağıma alayım inşallah bende sezeryan tercih ettim diğer türlü bayılırım kusarım kendimi biliyorum daha önce hiç ameliyat olmadım hastaneye de gitmeyen biriyidim resmen hastaneyle hamile kalınca tanıştım içim içime sığmıyor gerçekten çok korkuyorum çok size de çok hayırlı olsun inşallah huzurlu mutlu bir hayatınız olsun ♥️

Mcakir Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın 💐 ben daha oncekı konusmamızdan ötürü merak ettim pijama konusunu ne yaptınız

Mcakir çok sevindim sağlıkla bebeğinize kavuşmuşsunuz ❤️ darısı bizlere ☺️
              Sütünüz az gelince mama verildiğini söylemişsiniz biberonla mı şırıngayla mı veriyorsunuz eğer biberon aldıysanız kaç tane almak lazım acaba benimde az kaldı doğuma 36.haftamdayım . Birde korse kullanacak mısınız eğer aldıysanız link atabilir misiniz müsait olduğunuzda ne alacağıma karar veremedim 😍

Bozoktay pijama kesinlikle gecelik tercih edin. Ben esorfman tarzı aldım. Bin pişmanım. Dependle dolasıyorum oda da. Ziyaretçi yasam iyiki yani. Altı giyip cıkarmak cok zorladı. Uğraşmadım. Ek bilgi dependi bol alın. 80 kilo 1,65 doğuma girdim baya gitti karnım ona rağmen M olmadı.

Mcakir Ayyy bugün doğumun olucağını biliyordum kuzucumm❤️ Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsiin gözün aydıın canım beniiim🌸 Darısı başımıza🐣😂

Mcakir benimde şu an doğum şeklim belli değil ama paniklersem tansiyonum düşer diye korkuyorum dişçi koltuğunda bile önce şekerimi tansiyonumu yükseltip sonra kanal tedavsine başlıyolardı 🙈

seday93 yamuna korse aldım. Dikişler gitmeden kullanamam ben acıtıe gibi. Hemşire kasık biberon verdi biberona alışmasın diye.

Miumiu Aminnnnn hepinize kolay doğumlar olsun😍🧿

Mcakir bende size ilk doğumumda gecelik tercih ettiğimi öyle rahat ettiğimi hemşirelerin odaya gecer gecmez geceliği isterip giydirdiğini yazmıstımda siz arkadasınızın o amelıyat onlüğünü cıkarmadıgını soyleyıp sızınde oyle yapmayı düşündüğünüzü yazmıstınız o yuzden merak ettim yoksa 2.ye tecrubeliyim ilkinde gecelıkle cok rahat ettım hemsıre dırek gecelıkle depend soruo ☺️

Mcakir yaa hep görüyordum postlarda cevaplarını vs. Çok sevindm kızına sağlkla kavusmana canım😊 senin de ağrıların yarına diner insallah hayırlı uğurlu olsun Allah’ım birbirinize bağışlasın insllah 🙏

Ayeee Aminnn. Korkmayın hiç. Panik olursanız uyutuyolar bi anda zaten 😝

didemblr Teşekkür ederim Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun🙏🏻🧿

Bozoktay yani ben cok sorun etmedim sonda çıkana kdr hasta önlüğüyledim sonda cıkıncada bişi giymedim dependle oturuom oda da. Ama pijama altı asla tavsiye etmiyorum😂