Mcakir ya demek sizde doğum yaptınız çok sevindim 🥲 gözünüz aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin insallah çok geçmiş olsun 😇

Danlacan Teşekkür ederim🙏🏻 Rabbim hepinize tüm bekleyenlere sağlıkla kavuştursun bebeklerini 🙏🏻🧿😍

Mcakir ya çok sevindim Allah anali babali buyutsun upuzun saglikli hayirli bi omru olsun insallah bundan sonra hersey daha guzel olcak bebeginizle yaaaaa darisi bize 😍

Dyguklc Aminnnnnn 🙏🏻🙏🏻
      Gerçekten nasıl geçti anlamadım baya da uzun gibiydi hamilelik süreci 😅 Hepiniz sağlıkla kavuşun🌸

Mcakir hayırlı uğurlu olsun bebişkoyi sağlıkla büyütün inşallah, dikişleriniz nasıl oldu diktikleri bölgeyi naptilar dikişlerini alıyorlarmı

bahar95 yok bnm yaptırdıgım dıkıs kendılıgınden gecen vucudun emdiği. Bandaj var onu 1 hafta donunda kendım cıkarcakmışım. Teselkur ederım🌸 Rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin🙏🏻

Mcakir bende 20 gün önce sezeryan doğum yaptım sezeryan olduğum gün akşami bandı çıkarıp bi deri gibi sprey varmış dikişleri kapatıyor öyle kalıyormuş sizede kullandılar mi onun gibi sprey falan

bahar95 yok bana su geçirmez bant taktılar onu hiç duymadım😊

5 gün sonra

Mcakir Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah ♥️ Darısı bizlerin başına 🙏

Pnr_cgt Aminnn sağlıkla kucağınıza alın İnşAllah🙏🏻

Mcakir merhabalar, öncelikle bebeğiniz uzun ömürlü ve hep sağlıklı olsun insallah 🙏🏻 Bende can hastanesine gidiyorum , fotoğrafçı ile henüz anlaşmadım ama siz cekim yaptırdınız mi acaba, memnun kaldınız mi sormak istedim

sibel20 evet yaptırdık 😊 yani kıZımın ilk fotoları olsun die yaptırdım. Telden de çekebilirmişim😂 bakalım bişiler hazırlayıp vercekler daha teslim almadık

Mcakir bende sadece ameliyathanede ilk fotomuz olsun diye çok istiyorum açıkçası , ama en küçük paket bile 500 lira değer mi değmez mi, ameliyathanede bi hemşireye telefon versem foto ceker mi diye düşünüyorum 😅

sibel20 Bence cekerler büyük ihtimal diye düşünüyorum😊 Çok tatlılar çünkü. Çok ilgililer. Benim hiç aklıma gelmemişti o😅