Mcakir ya çok sevindim Allah anali babali buyutsun upuzun saglikli hayirli bi omru olsun insallah bundan sonra hersey daha guzel olcak bebeginizle yaaaaa darisi bize 😍
bahar95 yok bnm yaptırdıgım dıkıs kendılıgınden gecen vucudun emdiği. Bandaj var onu 1 hafta donunda kendım cıkarcakmışım. Teselkur ederım🌸 Rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin🙏🏻
Mcakir bende 20 gün önce sezeryan doğum yaptım sezeryan olduğum gün akşami bandı çıkarıp bi deri gibi sprey varmış dikişleri kapatıyor öyle kalıyormuş sizede kullandılar mi onun gibi sprey falan
Mcakir merhabalar, öncelikle bebeğiniz uzun ömürlü ve hep sağlıklı olsun insallah 🙏🏻 Bende can hastanesine gidiyorum , fotoğrafçı ile henüz anlaşmadım ama siz cekim yaptırdınız mi acaba, memnun kaldınız mi sormak istedim
sibel20 evet yaptırdık 😊 yani kıZımın ilk fotoları olsun die yaptırdım. Telden de çekebilirmişim😂 bakalım bişiler hazırlayıp vercekler daha teslim almadık
Mcakir bende sadece ameliyathanede ilk fotomuz olsun diye çok istiyorum açıkçası , ama en küçük paket bile 500 lira değer mi değmez mi, ameliyathanede bi hemşireye telefon versem foto ceker mi diye düşünüyorum 😅