2zlerinannesi meraba 🌸 bende bugun 18.haftama girdim kuzucuklarla bir kiz bir oglan hayırlısıyla 💗💙 bende o mideden neler çektim neler doktorum ikizler olduğu için çok zorlaniyosun demişti konusup rahatlatmisti beni o zamanlar ama gecti şükür suan iyiyiz bizde 😅😅❤🥳🥰

2zlerinannesi Ben ikiz gebe değilim ama 8. haftadan beri bende de geçmeyen bulantı kusmalar var. 15 haftalığım şu an.Maşallah sizin hemen geçmiş ikiz olmasına rağmen. Ben neler neler denedim ne ilaçlar kullandım bir sürü doktora gittim tahliller testler yapıldı hastanede yattım serumla zorla beslendim ama hala aynıyım maalesef. Kimse deva olamadı. Siz nasıl başa çıktınız nasıl geçti bana umut olun başka böyle durumda olanlar varsa lütfen yazın bana

Elifgrgn maşallah size sağlıcakla kavuşun inşallah ❤️ hiç geçmeyecek sanıyordum geçti çok şükür bizim de 😅

birtriptanesi Aynı öyleydim, yemek yiyemiyordum yudum yudum su dahi içemiyordum. Rahim duvarı inceliğim vardı ve gebeliğim başından beri riskliydi. Öğrendiğimden beri günde 5 ilaç 2 vitamin kullanmam gerekiyordu ve çoğu tok karna içmem gereken şeylerdi ve yemek yemek resmen kabustu benim için. Hiç Prilam ya da herhangi başka bir bulantı ilacı kullanamadım zaten çok fazla ilaç kullandığımdan dolayı. Başucunda mutlaka tuzlu kraker bulundur uyandığında 2-3 tane at ağzına. 8-9 bardak su içiyorsan içtiğin 2 bardak suyun yarısına vişne suyu katıp öyle iç bu beni gerçekten çok bastırıyordu. Eğer ayaklanabiliyorsan çok bulantın olduğunda karnını saat yönünde ovalaya ovalaya açık havada derin nefesler ala ala yürü. Sakın kusmaya çalışma, o mideyi daha çok yoruyor. Ayran aşı çorbası beni çok rahatlatıyor, eğer seviyorsan içebilirsin. 1-2 saatlik aralarla lapa yemekler yemeye çalış. Bunlar bende işe yarayan ve ilaçsız bir şekilde başa çıkabildiğim yöntemler. Umarım sende de işe yarar. Bi ara gerçekten ömrümün sonuna kadar mide bulantısı geçiricem zannediyordum. Hiç bitmeyecek gibiydi sürekli ama sürekli midem bulanıyordu. Ağzımın yanları kuruyordu. Umarım en kısa sürede geçer ❤️ Bünyeden bünyeye değişiyor bulantının geçme süresi. Benim ikiz olmasına rağmen erken bitti mesela.

Merhabalar bende ikizlere hamileyim geçen cuma doktora gittik ikizlerin arasında 2.3 gün Bi fark vardı doktor şimdi 1 haftalık fark var dedi 8+0 9+1 dedi kalp atışı var 180 dedi ama kese gelişmiyor 2 hafta sonra gel dedi acale bir şekilde muayene etti başina böyle bir şey gelen oldumu bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim ❤️❤️

2zlerinannesi ay 12 haftadan merhabalar bulantı kusma bitti cok sukur ilk doğumunu ilk göz agrimi 34 haftalikken doğum yaptım en büyük korkum erken dogmalari derken bi doktorun bizi berbat bi anlatımı ile aglata aglata hastaneden çıkarmasina kadar simdi iyiyiz çok şükür doktor değişikliği kızlarım oluyor 2 gün önce öğrendik bizde bi oğlum vardi cok isterdim kızım da olsun Rabbım iki kiz nasip etti insallah hepimiz sag salim alalim kulaklarımıza burada birbirimize doğum hikayelerimizi anlatalım insallah

mommy_bee ben oğlumda müptela kullanmıştım iyi bi krem ama catlamamak icin kaşımamak gerekirmiş ben sonradan öğrendim bilginiz olsun ne yağı kullanırsan kullan ama yeter ki kasima dedi doktorum

sosi5 Amin inşallah 🙏🏻❤️ korkutan doktorları da hiç anlamıyorum yani karşılarındaki hastadan önce bir hamile, hormonlar duygular tavan biraz cümleleri seçerek konuşsalar ölürler sanki