2zlerinannesi Valla alınıcak listesi yapmadim ama kafam çok karışık ilk cocugum 3 yasinda odasini ayırmadık hala bizimle ayni odada yatiyo bebekler gelince napcaz nasil olucak düşinünce uykularım kaçıyo. Bizde zamana bıraktık

Busrasahin o sorun bizde de var benim de oğlum var ayırmadık şimdi çocuklar gelince nasıl olacak bilmiyorum babası ile ayırayım bi kaç ay diyorum ama bu.sefer benden soğur çocuklar gelince beni attı der gibi. Zamana bıraktık bizde göreceğiz artık inşallah

Esranur27 valla bu haftalara dikkat et bu haftalarda çocuklarım önden gidiyordu mümkün olduğunca hazır gıda tüketmemeye calış. Gelişimlerinde yavaşlama yaşanmış 1 Ay kontrole gitmemiştim birde, zor toparladım çocukların gelişimlerini

Aseleylul06 benimde 9 haftalik gittiğimde biri 8 haftalik çıkmıştı doktor aciklama felan yapmamisti o doktora bi daha gitmedim so raki gittigim doktor fark olmadığını söyledi rahatlatti baya. Simdi 27 haftaligiz. Rahat olun sizde kafaniz takmayin doktorun bilgisi cihazi farkettiriyor farkli bi doktora gidin

IIkizlerinAnnesii 2 tane portatif beşik aldık bi süre oturma odasinda idare ederiz diye düsünüyoruz. Oğlumda babasıyla odalarinda yatarlar farklı beşikte yatıyo tabi ama yinede insan strese giriyo. Zaman nasıl ilerler Allah bilir yaşayıp görcez

Cansu101706 kizim asagida o cok hareketli kıpır kıpır oglum yukarda daha nadir tekmeliyor bazen korkutuyor beni epey sessiz oluyor. Cok garipki ikisi birlikte cok nadir tekmeliyirlar genelde uyaniklik olma sureleri farkli 😊

2zlerinannesi Daha çok kücükler o zaman bence sürekli aglicaklaar yanina grl git yapmaktansa biraz daha ertele bence. Bizim kadar uzun tutma tabi ama uyku düzenlerinin oturmaları lazım 😊

2zlerinannesi ay eminmisiniz 🙈 bende hep öyle derdim şimdi bebeğim 2 yaşında hala bizim odadaki beşiğinde yatıyo sadece öğlen uykusunu odasında yapıyo oda kamera takibi ile napıcam bilmiyorum hiçte kıyamıyorum bu gidişle beşikleri üçliycez 🤩

Sevdalianne bunu 28. Haftadan sonra çok daha iyi hissedersin hele ikisi bi vurmaya başlayınca oooo 😄 çok farklı çok güzel bir duygu ya benimde kızım aşağıdaydı oğlum yukarıda son dakika hamle yapıp kızım yukarıya geçmişti şimdi öyle kızım yukarıda oğlum aşağıda ikisi de çok hareketliler maşallah

Busrasahin ne kadar kitap okusam hepsinde ek gıdaya geçmeden odayı ayırın diyordu, tabi nasıl bebekler olacaklar bilmiyorum belki çok uysal olacaklar belki çok huysuz olacaklar duruma göre değişir hiiiç belli olmaz ama yaşı dolmadan ayırırım gibi 😅

Pregnantttt ay yok huylarına bağlı olarak ya 3 aylıkken değiştiririm ya da yaşları dolmadan kesi değiştiririm ki ben onlara değil onlar bana ayak uydursun 🙈