sukran97 allah bagıslasın inşallah sağlıklı bir sekılde kucagımıza almayı nasip etsin
İKİZ GEBELER ❤️ sohbet edelimm
Ogi8
Ben cinsiyet partisi yapmıştım iki tane kızım olacak inşallah 💕
2zlerinannesi Sağlıkla gelsinler inşallah ikizleriniz🙏❤️Ben de ikiz kızlarıma hamileyim çok şükür 🥰 Bugün tam 28 haftalık olduk 🙏 Bizim kizlar biri altta biri üstte, cinsiyetlerini birinin 12. Haftada, diğerini 16. haftada öğrendik 🙈 Çok şükür büyük bir sıkıntım olmadı hamileliğimin başından beri sadece ara ara mide yanmam oluyo onu da Gaviscon ile çözdüm. Bizim kizlar bu aralar acayip hareketliler, biri alttan biri üstten her yerden tekme yiyorum 😄
mommy_bee sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimiziii
NefesDeniz merabalar ben sicak duşun hamiellikte kas gevsetip erken doguma neden olabilecegini duymuştum. Korkumdan 6 aydir ılık duş alıyorum zarari olmadigindan eminseniz rahatlayim biraz
- Düzenlendi
Sevdalianne Merhaba☘️ Ben ilk 3 ay ılık duş aldım hep sonra ki aylarımda ılıktan bi tık daha sıcak yaptım suyu..yani asla çok sıcak değil tabiki ama ılıkta üşüyorum açıkcası..aşırı sıcak olmadığı sürece hiçbir sorun yok şükürler olsun 30 haftalık olduk herşey yolunda sizde kendinizi hiç kasmayın aşırı sıcaktan ve banyoda fazla buhardan kaçının tamamdır. Hamilelikte hamam ve kaplıca gibi aşırı sıcak yerler bizlere zararlı duştaki suyumuz ılıktan biraz sıcak oluyor ondan korkmayın.
CrazyMother Maşaallah. Bende 31 haftalık ikiz gebeyim. Çoğu ikizler için 36 da alırız diyo doktorlar. 38 e gelmek çok iyi ınşaallah bizde öyle oluruz anne karnında ne kadar dursalar o kadar iyi.
Sky2606 Tek yumurtalar mı 🙈 ben cinsiyetlerini çok merak ediyorum doktor 1-2 haftaya belli olur dedinsiz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
2zlerinannesi o bulantıları yaşayan benim gerçekten geçmicek gibi hep hasta gibiyim. Kendimi tanıyamıyorum
Duygubuket kaç haftalıksın şu anda
Hasibe123 tabi kuzum ne dualar ne dualar ama gormen gerek 🤣 kolay gelmedik bu gunlere🙄 yarin 37 yiz bi haftamiz kaldi insAllah
mobilya önerisi olan var mııı
2zlerinannesi arkadaş gıcıklık yapmış 🙄 kilo bile almamışsın ne yağı 😄gazdır o canım gebeliğin ilk zamanları biraz fazla olur hormonlardan dolayı bende öyle göbeğim çıktı diyordum ta ki 15 haftalık oldum sabah bi kalktım gerçekten göbeğim çıkmıştı 🙈😂
Minnakhamis aynen bence de 🙈❤️ teşekkür ederim
2zlerinannesi ilk gebelik mi canım senin
2zlerinannesi Çift yumurta 🥰Tüp bebekle hamile kaldım ben 🤗
kucukadam evet ilk
Sky2606 maşallah ❤️
2zlerinannesi meraba 🌸 bende bugun 18.haftama girdim kuzucuklarla bir kiz bir oglan hayırlısıyla 💗💙 bende o mideden neler çektim neler doktorum ikizler olduğu için çok zorlaniyosun demişti konusup rahatlatmisti beni o zamanlar ama gecti şükür suan iyiyiz bizde 😅😅❤🥳🥰