C_ongun91 biz de öyle hic beklemiyorduk. Annemin dedeleri ilişmiş ama öldükleri icin bilmiyormuş bunu. Nasil ikiz oldi diye şaşırmıştık. En son torun sahibi olan annem üstelik ama sadece benim ikizlerim olacak insallah. Abim ve esi de bebek bekliyor 2 hafta aramiz var. Aileye supriz üstüne supriz oldu.
İKİZ GEBELER ❤️ sohbet edelimm
2zlerinannesi Ben 12+4 ikiz gebeyiimm💓 sabırsızlanıyorum karnım büyüsün onları hissedeyim diye 🤭
NefesDeniz 21 haftalık oldu. Ama ben hareketli olsamda yarım saat yürüyünce karnım sertlesiyor acıyor. Doktor yarım saat yürü demisti ama bıraktım ben isimi görsem yeter. Zaten sezeryan olur diye düşünüyorum.
mommy_bee Anladım zorlamayın tabi kendinizi gerek yok. Genelde ikiz gebelikler sezaryen oluyor evet nasipse benimde Nisanın 1-10 u arası sezaryen olacak inşallah..hepimiz sağlıkla zamanında alalım kucağımıza inşallah yavrularımızı🙏🏻
2zlerinannesi bizde bugun 17+5 olduk ikizlerimle cok guzel geciyo hamileligim sukurler olsun tam bizimde belli degil cinsiyet aslinda gordum dedi doktor ama bidaha bakcam geldiginde emin oldugumda soyleyecem dedi aklinizda acaba mi demeyin die benim hic bulandim falan olmadi kasık agrilarim vardi dinlendim surekli baslarda
Kkubboss aynen bende eşimden evden yemek kokuları buzdolabını actırmıyordum kokuyor du sankı herşey bana duş bile alasım gelmiodu şampuan kokusundan 16 haftalarda bitti galba cnm cok zordu evde maskeyle oturuyordum bazen marketlere giresım gelmiyordu o bile benı rahatsız ediyordu cok şükür kı bitti o günler allah yardımcın olsun cnm inşallah biran önce sende atlatırsın şimdi mide yanmalarım oluyor
PinarCaliskan Ben de bir an önce hissetmek istiyoruum 🐣
Sumeyraaa32 Maşallah size 🙏🏻 doktor bize de öngördüm ama emin değilim dedi 🙈
sukran97 gecmis olsun size de. Benim bölgesel oldugu icin catlayacak diye düşünüyorum ama kaşıntı kötü bir seymis onu anladim.
BaharBall bulantım yok
sukran97 allah bagıslasın inşallah sağlıklı bir sekılde kucagımıza almayı nasip etsin
Ogi8
Ben cinsiyet partisi yapmıştım iki tane kızım olacak inşallah 💕
2zlerinannesi Sağlıkla gelsinler inşallah ikizleriniz🙏❤️Ben de ikiz kızlarıma hamileyim çok şükür 🥰 Bugün tam 28 haftalık olduk 🙏 Bizim kizlar biri altta biri üstte, cinsiyetlerini birinin 12. Haftada, diğerini 16. haftada öğrendik 🙈 Çok şükür büyük bir sıkıntım olmadı hamileliğimin başından beri sadece ara ara mide yanmam oluyo onu da Gaviscon ile çözdüm. Bizim kizlar bu aralar acayip hareketliler, biri alttan biri üstten her yerden tekme yiyorum 😄
mommy_bee sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimiziii
NefesDeniz merabalar ben sicak duşun hamiellikte kas gevsetip erken doguma neden olabilecegini duymuştum. Korkumdan 6 aydir ılık duş alıyorum zarari olmadigindan eminseniz rahatlayim biraz
- Düzenlendi
Sevdalianne Merhaba☘️ Ben ilk 3 ay ılık duş aldım hep sonra ki aylarımda ılıktan bi tık daha sıcak yaptım suyu..yani asla çok sıcak değil tabiki ama ılıkta üşüyorum açıkcası..aşırı sıcak olmadığı sürece hiçbir sorun yok şükürler olsun 30 haftalık olduk herşey yolunda sizde kendinizi hiç kasmayın aşırı sıcaktan ve banyoda fazla buhardan kaçının tamamdır. Hamilelikte hamam ve kaplıca gibi aşırı sıcak yerler bizlere zararlı duştaki suyumuz ılıktan biraz sıcak oluyor ondan korkmayın.
CrazyMother Maşaallah. Bende 31 haftalık ikiz gebeyim. Çoğu ikizler için 36 da alırız diyo doktorlar. 38 e gelmek çok iyi ınşaallah bizde öyle oluruz anne karnında ne kadar dursalar o kadar iyi.