2zlerinannesi ay 12 haftadan merhabalar bulantı kusma bitti cok sukur ilk doğumunu ilk göz agrimi 34 haftalikken doğum yaptım en büyük korkum erken dogmalari derken bi doktorun bizi berbat bi anlatımı ile aglata aglata hastaneden çıkarmasina kadar simdi iyiyiz çok şükür doktor değişikliği kızlarım oluyor 2 gün önce öğrendik bizde bi oğlum vardi cok isterdim kızım da olsun Rabbım iki kiz nasip etti insallah hepimiz sag salim alalim kulaklarımıza burada birbirimize doğum hikayelerimizi anlatalım insallah

mommy_bee ben oğlumda müptela kullanmıştım iyi bi krem ama catlamamak icin kaşımamak gerekirmiş ben sonradan öğrendim bilginiz olsun ne yağı kullanırsan kullan ama yeter ki kasima dedi doktorum

sosi5 Amin inşallah 🙏🏻❤️ korkutan doktorları da hiç anlamıyorum yani karşılarındaki hastadan önce bir hamile, hormonlar duygular tavan biraz cümleleri seçerek konuşsalar ölürler sanki

Aseleylul06 canım benim ikizlerimin arasında da 3 4 gün fark var ama ben 30 haftalık hamileyim oğlum daha önde gidiyo belki diğeri daha geç döllenmiştir

Minik_kalplim_ Garip. Çok tedirginim. Birine bir şey olursa diye korkuyorum. Çok küçük olduklarını bilmeme rağmen gecenin 3′ünde kalkıp “bunlar benim karnıma nasıl sığacak yea” diye kara kara düşünüyorum. Sütüm yetmezse diye korkuyorum. Aynı anda emziremezsem, sarılamazsam diye korkuyorum. Ya sevgimden şüphe ederlerse ya biri diğerini daha çok sevdiğimi düşünürse diye korkuyorum. Yetişemezsem diye korkuyorum. İlk haftalarda fazla bulantım vardı hiç yemek yiyemiyordum ve o kadar vicdan yapmıştım ki. Benden beslenmediklerini bildiğim halde içim içimi yemişti. Bunlarla beraber de çok güzel. Her hamilelik gibi güzel ve özel. Bence ister tek olsun ister beşiz olsun bütün hamilelikler çok kutsal süreçler. İlk hamileliğim, ikiz olmasaydı nasıl hissederdim bilmiyorum. Yani ikiz olmaları duygularımda bir fark yaratır mıydı bilmiyorum. Sadece çok heyecanlı, mutlu, endişeli ve tedirginim. Ağlarken bile minnettarım ❤️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

2zlerinannesi kesinlikle öyle yani o hastanede çıkarken çıkardığım kanit bebeklerine kavusamayacagimdi iyiki doktorumu değiştirdim oğlumun doktoruna gidiyorum artık içim çok rahat haftaya göreceğim tekrar zeytinlerimi bakalım Rabbım iyilerle karşılaştırsın insallah

sosi5 Bu arada ne sıklıkta doktora gidiyorsunuz. Çevremdekiler ve burdan gördüğüm kişiler genelde ayda bir gidiyor ama doktorum beni haftada bir görmek istediğini söyledi. Ben de başta risklidir normaldir diye düşünüp yadırgamadım ama risk geçmesine rağmen her hafta görmek istiyor. Anlamadım gitti 🤷🏻‍♀️

2zlerinannesi ne güzel anlatmışsın ama o tedirginliklerin bile çok güzel bi duygu 😍 Allah ikiz veriyorsa ona görede güç verir sana 😍 dediğin gibi ama evladın biri beşi olmaz hepsi bi mucize ♥️

İyi geceler kızlar bizde 18 haftalık olduk bugün. 12 haftalikken ikiside kıza benziyo demisti doktorum 16 haftalikken gittigimde birine kız dedi diğeri göstermedi. 20.haftamda detaylı ultrasona gidicem insallah o zaman gösterirler 🤗

Busrasahin Maşallah size ❤️ bizde de ikisini kız öngördü. Tek yumurta oldukları için emin olmadan söylemek istemiyor 1-2 haftaya belli olur dedi heyecanla gün sayıyoruz 🐣❤️