Baransmom üçüncü gunum olacak allhm sol tarafım komple yok dislerime kdr vurdu sanrm bunymmi zayıf acı eşiğim le alakalimi ama şuan bile uyutmuyor beni ne zmn geçer bilmiyorum zeytinyağ ile masaj yaptm bugün ins yarn gecer

Baransmom Kızlaar ben de yarın yaptırıcam ya cidden bu kadar ağrı oluyor mu?🤷🏼‍♀️ Önerdiğiniz bir şeyler var mı öncesinde ağrımaması için?

Baransmom korkutmak istemem ama 5 gün önce yaptırdım ne kolumu kullanabildim ne de üstüne yatabildim daha bugün geçti ağrısı 4 gün çok etkiledi beni

Miumiu öncesi için bildiğim hiç bir öneri yok canım,ama sonrası için kolonya,buz ile masaj biraz rahatlattı 🥳

Efsane01 ben de zor bi gece geçirdim,üstüne yatmayı geç sızım sızım sızladı bütün gece😷 inşallah hemen hafifler acısı.

Dlkelc09 geneli ikinci doz için aynı şeyi demiş,sağolun içim rahatladı 🙂 inşallah bu da hemen geçer

Bambaman benim ikinci gebeliğim dört yıl aradan sonra 🤓 unutmuşum galiba aşı acısını,ya da bu ebenin eli ağırdı bilmiyorum. Doktorumla iki hafta sonra randevum var tabi ki soracağım ikinci dozu, çok teşekkür ederim size samimiyetiniz için,sağolun 🥰🌸

ozge8- üstüne yatmak ne mümkün 😀 bütün gece zonkladı kolum,temennim iki güne geçmesi 🌿

Baransmom canım pazartesi yaptırdım düne kadar uyutmadı sol tarafıma bugun biraz daha iyiyim yani 2 gün agrıması normal

Defnerabia ☹️ Size de çok geçmiş olsun,ikinci doz ve üçüncü doz bu kadar ağrı yapmıyor yazmış arkadaşlar. Her şey bebeklerimiz için inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza 💜

Ben dün yaptırdım ebe buz uygula dedi dün 3 kez aralıklı gece yatana kadar uyguladım şimdi uyandım agrım hafif gibi ilk dozuma göre 🤷🏻‍♀️emin değilim artar mı bilmiyorum. Buz koyun ama mutlaka aşı sonrası 👍🏻 bir havluya sarın öyle koyun kolunuza 👍🏻💉🥰

Bilge44 artmaz inşallah,teşekkür ederim denedim buzu,bugün de tekrarlarım 🥰💜