Simgesyglr korkmak için yer arayana bahane de çok tabi,siz de haklısınız hanımefendi. Bir daha ki sefere düşünelim kim neden korkar diye de,ona göre post açalım.

Simgesyglr tövbesteağfirullah
aşı vuruldum acıyor yazmış korkmuş yan etki yaptı diye bende sadece onda olmadığı göstermek için söyledim
doğum yapıcaz ya iğneden de korkacaklarsa hamile kalmasınlar yani

Baransmom tetonoz biraz ağrı yapar . Az kullandığın koluna aşı yaptır ve ani hareketler yapma. Aşı olduğun kolunun üzerine yatma ve zorlama kolu geçer 2 güne

Teşekkür ediyorum tekrardan 🥰bu süreçte yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı.

Ben dr umun isteğiyle aşı olmadım ama siz dr uma soramadım yazmışsınız ona istinaden yazmak istedim kalan dozlar için lütfen dr unuzla görüşüp ona göre hareket edin👋🏻Eğer sıkıntılı bir gebelik veya bir risk görüyorsa dr lar bu aşıyı önermiyorlar aklınızda bulunsun geçmiş olsun♥️

Baransmom ölüyorum suan agrısından bugun yapıldı ve sol tarafım boynumda ve dizimin üstünde baldır kasımda gerilme olmaya basladı. Asıya yormak ıstemıyorum ama asıdan 1 saat sonra ikisinin aynı anda ve ası vuruldugum tarafta baslaması enteresan geldı 😒

Baransmom benm 3 gün agrimisti. Korkma bebeğe zararı yok dayan bikac gün. 2.dozu vuruldum sanırım 1 ay sonra o hiç ağrı yapmadı. Buzla kolonyayla masaj yap birazck olsun iyi gelir

Baransmom üçüncü gunum olacak allhm sol tarafım komple yok dislerime kdr vurdu sanrm bunymmi zayıf acı eşiğim le alakalimi ama şuan bile uyutmuyor beni ne zmn geçer bilmiyorum zeytinyağ ile masaj yaptm bugün ins yarn gecer

Baransmom Kızlaar ben de yarın yaptırıcam ya cidden bu kadar ağrı oluyor mu?🤷🏼‍♀️ Önerdiğiniz bir şeyler var mı öncesinde ağrımaması için?

Baransmom korkutmak istemem ama 5 gün önce yaptırdım ne kolumu kullanabildim ne de üstüne yatabildim daha bugün geçti ağrısı 4 gün çok etkiledi beni

Miumiu öncesi için bildiğim hiç bir öneri yok canım,ama sonrası için kolonya,buz ile masaj biraz rahatlattı 🥳

Efsane01 ben de zor bi gece geçirdim,üstüne yatmayı geç sızım sızım sızladı bütün gece😷 inşallah hemen hafifler acısı.