Tugce7798 yıllarca çektim şimdi hamileyim. En son rahim filmi çekildikten sonra ancak tedavi edilebilmişti, ne yaptıysam geçmemişti çok korkuyorum yeniden tekrarlar diye. Çok geçmiş olsun🙏🏼

Tugce7798 Aslında gebe olmasak şırıngayla içeri sıkıp mantarın akmasını bekliyolarmış ama ben hiç öyle bişey denemedim ya yıkıyorum dış yüzeyini hafif de için ya da pamukla siliyorum sık sık içine yapmayın ben hiç denemedim

Tugce7798 bndede var ama geçti krem ile fitil verdi iki tane 3 gün arayla kullan dedi kullandım şuan iyiyim

Btunc
      Gebelikten dolayi mudahale de edemiyorlar sıkıntj baya ya

Tugce7798 canım bazen sende bitiyor ama ilişki sırasında eşine geçiyor ve daha sonra eşinden sana derken devir dayım oluyor. Bu işlemleri yaparken ilişkiden de uzak durmak gerek. Ben 2 hafta yaklaştırmadım açıkçası.

Tugce7798 inan sabırla mücadele etmekten başka çare yok eşimle ilişkiye girdikten sonra çok olmuştum üzerine akmıştı resmen iç çamaşırlarımı değiştim yüksek derecede yıkayıp ütüleyip giyiyorum sirkeli suyla da temizliyorum sık sık

Tugce7798 4.ayimda aniden başladı bende de doktora gittim fitil ve krem ve tek bir adet toz ilaç verdi sadece 3 gün kullandım çok aman aman bi faydası olmadı ama hafifletti 3 günün sonunda diyete başlamıştım gün de 2.5lt su içmeye başlamıştım günden güne aniden kesildi çok şükür şuan çok iyim böyle bi dönemde bol su için geçecektir diye umuyorum geçmiş olsun

Ssngl
              Dogru haklisiniz ama iste erkek ne dersinki ne anlasin ki hakim olamadiktan sonra kendisne :(