Arkadaşlar mantar teşhisiniz nasıl konuldu. Doktor muayene mi etti yoksa anlattığınız belirtilere göre mi koydu. Bende sari akıntı oluyor ama kaşıntı yok. Doktorum erkek muayeneden de hic alttan olmadım çekiniyorum biraz o yüzden.

Tugce7798 dene genelde öyle olduğumda sirkeli suyla yıkanırım ve çok iyi gelirdi bana kaşıntımı gecirirdi doğal bişey sirke

Kncakader bende mantarı önlemezseniz doğum yaparken bebeğe enfeksiyon kaptırabilir diye biliyorum. Arkadaşın mantarı varmış sezeryanle doğum yapmasına rağmen bebeğin yüzü iltihapli sivilceyle doğdu ergenlik sivilcesi gibi. 3 4 ay uğraştıktan sonra geçti sanırım cildiyeye götürüyordu ilaç falan kullandı

Tugce7798 canım sirkeli su yap sirkesi az olsun ama seyrelt mutlaka günde iki kez onunla taharetlen iç çamaşırın %100 pamuklu olsun yüksek ısıda ütüle asla ve asla günlük ped kullanma. Kağıt havlu koy her lavaboya gidişinde değiştir. Bi de sarımsağı çatlat su ile iç geçer Allah’ın izniyle 🌹

buiyimi Fitil kullandım ama önceden de kullanmıştım çok fayda etmemişti. Kremin çok faydası oldu. Şu an çok şükür geçti 🙏

Meha çanım özelede gittim devletede hiç biri çocuğa zararı olur demedi hamilelikte olan bisey doğumdan sonra toparlar kendını dedı fitil kullandım belki 20 ye yakın en fazla iki gün sonra yine aynı doktorlarada söyledim fitilden başka bisey veremeyiz doğurunca geçer dedi

Boncukgiller003 bende 7 yıllık evliyim ge benim de hep var bitmiyor son 2 yıldır hiç geçmeden var 23 haftalik hamileyim hayla çekiyorum probiyotik kullanıyorum artık biktim yeminle özel hayat diye bir şey kalmadi

Tugce7798 bende 7 yıldır var 2 yıldır hiç bitmiyor bi docente gittim ve dediki kuru kalması lazım fitil haftalik kurtarıyor probiyotik başla ve sürekli yıkamak daha riskliymis vajina florasini bozuyoruz dustan dusa ve mutlaka saç kurutma makinasıyla kurut en azindan biraz iyi geliyor ama tamamen bitmiyor ben 6 7 ay bir probiyotik kullanım bakalım ne olacak ınsallh düzeliriz çok zor bir şey ne söyleniyor bede çaresi var artık eşime agrim var demeye utanıyorum