Bir de bunlara ek olarak mümkünse kızlar iç çamaşırınızı makineye atmayın. Ben bunu bir uzmandan dinlemiştim çok hak verdim yıllardır çamaşırımı elde yüksek sıcaklıkta beyaz sabun ile yıkıyorum. Çünkü makinayı bir düşünün içinde neler neler yıkanıyor. Sadece eşimizle bizim değil misafir geliyor onların da kirlileri yıkanıyor örneğin paspas atıyoruz bazen ayakkabı yıkanıyor vs. Ya da biz bir yere kalmaya gidiyoruz milletin makinasına atıyoruz. Elde kaynar suda yıkayın doğal ortamda kurutun ve ütü yapın buharlı sıcak çamaşırın en iyi temizlik hali budur.👍🏻
Vajinada mantar :(((
Tugce7798
Aynen buyuk ihtimalle
Smk
Doktor pek ic acici bsy soylemedj ki krem verdi
Adosum_34
Ismi ne ilacinizin
esilemerveker
Tamam dir 🥰 tesekur ederm
Kncakader
Hm anladm saolun
Kncakader
Ciltten cilte degisiyor demekki
SR0121
Doktora gidicem sorarm onaylarsa alirm
Buuuuss
Ya kaşintı gecsn akintiya raziym
Bilge44
Evet cook haklisiniz
mavis24
Evet deniyecegim bugun sirkeli suyu
Meha
Ben hic birni kullanmiyorum sadece suyla yikiyorum
Arkadaşlar mantar teşhisiniz nasıl konuldu. Doktor muayene mi etti yoksa anlattığınız belirtilere göre mi koydu. Bende sari akıntı oluyor ama kaşıntı yok. Doktorum erkek muayeneden de hic alttan olmadım çekiniyorum biraz o yüzden.
Bibebisgordumsanki
Doktor muayne etti
Buuuuss
Tamam saolun
mavis24
Tamam saolun
Bibebisgordumsanki beni muayene etmedi belirtilere göre ilaç verdi. Koku olmadıkça renk değişikliği olmadıkça akıntı normaldir dedi
Kncakader bende mantarı önlemezseniz doğum yaparken bebeğe enfeksiyon kaptırabilir diye biliyorum. Arkadaşın mantarı varmış sezeryanle doğum yapmasına rağmen bebeğin yüzü iltihapli sivilceyle doğdu ergenlik sivilcesi gibi. 3 4 ay uğraştıktan sonra geçti sanırım cildiyeye götürüyordu ilaç falan kullandı