AyseSapmaz bende mecburen öyle olcam heralde çünkü benim bebeğim doğum pozisyonu bile almamış 😞
Doğuramamak 😱
Nevinn doğum kanalında olması yine bi derece iyi canım belki açılman olur bişey olur. Benimki pozisyon bile almamış
Bebegim sormaaa hem de ne naz . Bir de ben 32. Haftada erken doğum şüphesinden hastanede yattım 😁
BurcuKoerAgagndz yaaa bebeğin kilosu maşallah çok iyiymiş canım. Normal doğum bence zor olur senin için 😕
Busrabnrby bana da öyle dedi. 7 hazirana kadar oldu oldu olmadı bebek kanala girdiyse suni sancı, girmediyse sezaryen dedi 😣
Bebegim evet bende ondan korkuyorum suni sancı kendi sancın gibi olmaz ki adı üstünde yapay. Ben normal doğum isteyen biriydim ama doktorum suni sancı deyince korktum açıkçası
Derya38 allah yardımcın olsun canım benim. İnşallah o güne kadar açılman sancın olur da kendi sancını çekersin
HilalUysal sağlıkla kucağımıza alalımda ne zaman isterse o zaman gelsinler ☺
Bebegim öyle canım sağlıklı olsunlar da 🙂
HilalUysal doktor anneler suniyi duyunca vazgeçiyor hemen ameliyata yöneliyorlar ama aslında normal sunide sadece süreyi uzatıyor uzun sürede acı çekmek istemiyor dedi bende o suniyi çekip açılma olmayıp ameliyata alır diye korkuyorum boşu boşuna çekmek istemiyorum
- Düzenlendi
HilalUysal Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım doğum pozisyonunda ama iste kafa inmediği ve rahim yumuşamadıgı için sezeryan diyo dr keşke kendi sancimla doğurabilsem ama hayırlısı ne diyelim
HilalUysal allah yaddimcimiz olsun ama benim karnimda bebiste hala cok yukarda kanala inmedigine eminim
HilalUysal bende ayni durumdayim canim sagsalim gelsinlerde artik nasil gelcekse gelsinler
HilalUysal bende 40+4 um be hala bekliyorum acilmam benimde yok agrim oluyo sadece..bekliyoruz bizde☺insallah gelecek hayirlisiyla
HilalUysal amin inşallah allah razı olsun canım
Bende sizlerdenim 🙂 40 haftalık olduk bugün kontrolümüz vardı açılma Yok 🙁 ara ara sancım olup geçiyor 2 günde bir kontrolüm olacak 1 hafta içinde doğmazsa suni sancı 😱 açıkcası daha önce yaşamadığım icin bende korkuyorum 🙁
HilalUysal
Hayırlısı olsun canim hic canını sıkma sağlıkla gelsin bebeğin ınşallah
HilalUysal Ben bugün 40 oldum benimde hiçbir belirtim yok ne sancı ne başka bir şey sadece 1 cm açılma var doktor yarın suni sancıyla alacak normal Doğum istiyordum çok şükür bi sorun çıkmazsa yarın.
AyseSapmaz Allah bağışlasın canım sezeryan nasıl geçti peki çok mu kötüydü