HilalUysal canim.benimde pazartesi 40 olcal.bende ayni durumdayim.dunden beri sancim.var ama yalanci sanci eger 41 e kadar dogurmazsam 11 de duni sanci ile dogumu baslaticak doktor acikcasi cok.tedirgin ve tuafim.dogum stresi sardi o kadar tuaf durumdayim ki anlatamam

HilalUysal canım bende 40 haftaligim açılma sancı yok bebek doğum pozisyonunda ama kafası aşağı inmediği için bana da sezeryan dedi dr pazartesi büyük ihtimal gün vericek yaa

Ay bu ayki bebekler pek nazlı arkadaş gelmiyorlar keyifleri yerinde 😂 annelerini hiç düşünmüyolar 😁😁 40 hafta oldum 7 gün süre verdi yoksa suni sancı vericek sıfır sancı 🤨

Busrabnrby allah yardımcımız olsun 😔 beni de doğuramamak stresi sardı valla, bir de bebek yukarda normal doğum istememe rağmen sezaryen olcağımı düşünmek beni daha da üzüyo. Ama artık nasıl olursa olsun bebeğimi kucağıma alayım diyorum 😢

AyseSapmaz bende mecburen öyle olcam heralde çünkü benim bebeğim doğum pozisyonu bile almamış 😞

Nevinn doğum kanalında olması yine bi derece iyi canım belki açılman olur bişey olur. Benimki pozisyon bile almamış

Bebegim sormaaa hem de ne naz . Bir de ben 32. Haftada erken doğum şüphesinden hastanede yattım 😁

Bebegim evet bende ondan korkuyorum suni sancı kendi sancın gibi olmaz ki adı üstünde yapay. Ben normal doğum isteyen biriydim ama doktorum suni sancı deyince korktum açıkçası

Derya38 allah yardımcın olsun canım benim. İnşallah o güne kadar açılman sancın olur da kendi sancını çekersin

HilalUysal doktor anneler suniyi duyunca vazgeçiyor hemen ameliyata yöneliyorlar ama aslında normal sunide sadece süreyi uzatıyor uzun sürede acı çekmek istemiyor dedi bende o suniyi çekip açılma olmayıp ameliyata alır diye korkuyorum boşu boşuna çekmek istemiyorum

HilalUysal Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım doğum pozisyonunda ama iste kafa inmediği ve rahim yumuşamadıgı için sezeryan diyo dr keşke kendi sancimla doğurabilsem ama hayırlısı ne diyelim