Derya38 Rabbim yardımcın olsun canım bende hiç sancı falan yok herşey normal olduğu için perşembe tekrar gidecem bakalım😊
HilalUysal benim arkadaşımın başına geldi 41 haftalık oldu hala ne sancısı geldi ne suyu sonra doktoruna gitti kontrole doktor bugün seni sezeryana alcam dedi ama benim dediğim dedik arkadaşım asla sezeryanı kabul etmedi 😂😂 suni sancı verin bana ben asla sezeryan olmam dedi doktor yok dese de ikna edemediler ve hiç açılma olmamasına rağmen suni yi yedi bağıra bağıra da doğurdu hiçte pişman değil iyi ki normal yaptım diyo hala doktoru dinlrseydim sezeryan olacaktım iyi ki dinlemedim diyo 😂😂😂
Rukiyee yok canım dün Bugune karar verdik 15:15 de giriş yapacam inşallah 😊 dualarınızı eksik etmeyin inşallah
    Derya38 Rabbim kolaylık versin hepimizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻 🤗 açılmanız falan varmı
      Rukiyee hayır yok nts de sancım 60 larda ilaç verdiler sabah kadar bekleyecekmişim ama bel ağrısı başladı sabaha kadar bi değişiklik olmazsa alt taraftan fitil verecekler durum bu yani korku heyecan karısık bekliyorum Leylayunus
      Bende bugün kontrole gittim sancım 60 larda çıktı eve geldim cuma tekrar gel dediler şimdi hafif hafif sancılarım başladı sabaha kadar devam eder mi bilmiyorum 🤔
        Oktay bence edebilirim şuan kıvrandırıyor beni mesela 😬
          BurcuKoerAgagndz o bebeği normal doğurma bence ben 4155 gram Doğum yaptım hemde 3 Bebeğim çok zor oldu .rabbim sağ Salim doğurmayı nasip etsin
          HilalUysal aynı şeyleri bende yaşıyorum canim ne aaçılmavar nede sancı 40+2 olduk beklyrz allah yardimcimiz olsun🙏🙏
          HilalUysal olur ya bozmayın moralinizi. Devlete gidiyorsanız zaten önce suni ile denerler normal doğumu
          Yarın artık doktorum gel dedi. İnşallah bebek kanala inmiştir ya da doğum pozisyonu almıştır da normal doğurabilirim. Tabi Allah neyi nasip ettiyse o olur kızlar 😍