Kızlar 40+0 haftalık hamileyim. Ne ağrım ne açılmam ne de sancım var. Hatta bebek doğum kanalına bile girmemiş. Başına böyle bişey gelen var mı? Normal doğum istiyodum ama sanırım o da olmucak 😔
Doğuramamak 😱
HilalUysal canim.benimde pazartesi 40 olcal.bende ayni durumdayim.dunden beri sancim.var ama yalanci sanci eger 41 e kadar dogurmazsam 11 de duni sanci ile dogumu baslaticak doktor acikcasi cok.tedirgin ve tuafim.dogum stresi sardi o kadar tuaf durumdayim ki anlatamam
HilalUysal
Bende öyle oldum canım 39+5 de sezaryen oldum inmedi kanala
HilalUysal canım bende 40 haftaligim açılma sancı yok bebek doğum pozisyonunda ama kafası aşağı inmediği için bana da sezeryan dedi dr pazartesi büyük ihtimal gün vericek yaa
Ay bu ayki bebekler pek nazlı arkadaş gelmiyorlar keyifleri yerinde 😂 annelerini hiç düşünmüyolar 😁😁 40 hafta oldum 7 gün süre verdi yoksa suni sancı vericek sıfır sancı 🤨
HilalUysal ben de 39+4 haftalığım ağrı sancı açılma hiç bir şey yok. Pazartesi kontrolüm var bakalım sonuç ne olacak. Üstelik benim bebek 4.5 kilo 🙄
Bebegim benimde pazartesi 40 olcak banada son bir hafta verdi doktor suni sanci vererek 11 de baslaticak dogumu eger kendi gelmezse
Busrabnrby suni sancıdada doğum sancı süresini uzatıyormuş açılmayı geç yapıyormuş inşallah suni verilmeden sancımız gelir bu hafta ya
Busrabnrby allah yardımcımız olsun 😔 beni de doğuramamak stresi sardı valla, bir de bebek yukarda normal doğum istememe rağmen sezaryen olcağımı düşünmek beni daha da üzüyo. Ama artık nasıl olursa olsun bebeğimi kucağıma alayım diyorum 😢
Bende 40+2 yim pazartesi sancı verilecek kendi sancım hiç yok malesef açılmamda yok inşallah hayırlısıyla kurtuluruz
AyseSapmaz bende mecburen öyle olcam heralde çünkü benim bebeğim doğum pozisyonu bile almamış 😞
Nevinn doğum kanalında olması yine bi derece iyi canım belki açılman olur bişey olur. Benimki pozisyon bile almamış
Bebegim sormaaa hem de ne naz . Bir de ben 32. Haftada erken doğum şüphesinden hastanede yattım 😁
BurcuKoerAgagndz yaaa bebeğin kilosu maşallah çok iyiymiş canım. Normal doğum bence zor olur senin için 😕
Busrabnrby bana da öyle dedi. 7 hazirana kadar oldu oldu olmadı bebek kanala girdiyse suni sancı, girmediyse sezaryen dedi 😣
Bebegim evet bende ondan korkuyorum suni sancı kendi sancın gibi olmaz ki adı üstünde yapay. Ben normal doğum isteyen biriydim ama doktorum suni sancı deyince korktum açıkçası
Derya38 allah yardımcın olsun canım benim. İnşallah o güne kadar açılman sancın olur da kendi sancını çekersin
HilalUysal sağlıkla kucağımıza alalımda ne zaman isterse o zaman gelsinler ☺
Bebegim öyle canım sağlıklı olsunlar da 🙂
HilalUysal doktor anneler suniyi duyunca vazgeçiyor hemen ameliyata yöneliyorlar ama aslında normal sunide sadece süreyi uzatıyor uzun sürede acı çekmek istemiyor dedi bende o suniyi çekip açılma olmayıp ameliyata alır diye korkuyorum boşu boşuna çekmek istemiyorum