Bende sizlerdenim 🙂 40 haftalık olduk bugün kontrolümüz vardı açılma Yok 🙁 ara ara sancım olup geçiyor 2 günde bir kontrolüm olacak 1 hafta içinde doğmazsa suni sancı 😱 açıkcası daha önce yaşamadığım icin bende korkuyorum 🙁

HilalUysal Ben bugün 40 oldum benimde hiçbir belirtim yok ne sancı ne başka bir şey sadece 1 cm açılma var doktor yarın suni sancıyla alacak normal Doğum istiyordum çok şükür bi sorun çıkmazsa yarın.

Bebegim heralde o yüzden kime suni dediysem o çok kötü dediler. Saatlerce sancı çek açılma olmasın. Bebeğe de anneye de kötü

Nevinn bende çok istedim bormal doğumu ama artık sağımdan soluma bile dönemiyorum ne olursa olsun diyorum

Busrabnrby aynı bendr canım. Hergğn ayaktayım ev işi yapıyorum sürekli kendimi yoruyorum ama çocuk inadına yukarı çıkıyo sanki. Yakında ağzımdan doğurcam galiba 😀

Oktay sezaryen de normal doğum da kötü gerçi her türlü acı çekiliyodur ama ilk olduğu için korkular daha çok tabi canım

deletedmom351 canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. buraya yazarsın dimi doğum hikayeni. İnan çok seviyorum doğum hikayelerini okumayı, ayrıca bize de az da olsa tecrübe oluyo 🙂

Derya38 Rabbim yardımcın olsun canım bende hiç sancı falan yok herşey normal olduğu için perşembe tekrar gidecem bakalım😊