Tgckrds kendimden örnek verdim hanım efendi herkes günde iki tane içsin demedim içmek istemeyen bırakabilen bıraksın ne ala. Herkes bırakacak yada herkes içecek diye bir kural yok. Bırakabilen zaten bırakıyor. Ayrıca sizin söylediğiniz herşeyin bilince bunca insan bebeğe zarar vermesi konusunda insanlar zaten vicdan yaptığı için burda yazıyor destek bekliyor eleştiri değil.
Sigara kullanan gebeler?
glnzem ammaaan bacım saliver agzinla kuş tutsan bunlar ben tutmuştum ama o yalan soyoloooooyor der🤦 he he o mutlu en iyi o en güzel o hatta dünyanın en iyi annesi kendini böyle kandirsin ancak kendini kandırır😂
_imra_1213 vicdanımın rahat olduğunu size kim söyledi ? Benim adıma kararlar vermek için önce beni tanımanız gerekiyor…
glnzem kuzum böylelerine anlatamazsin hiç birşeyi dediğim gibi kendisine evde ilgi yoktur işte ilgi yoktur gelip burada insanlar üzerinden ego tatmin ediyor kız bacım elleşme sevaba gireriz ayda yılda kendini iyi hisetmistir burada cen cen öttü diye😂😂😂😂
[silindi]
Esmadncc hamile kalmayı düşündüğünüz anda bırakmanız gerekiyordu geç bile kalmışsınız o kadar smalı bebekler için yardımlar toplanıyor daha başka türlü türlü bilmediğimiz hastalıklar var ne cesaret içebilşyosunuz ömür boyu pişman olmamak için bbi şekilde bırakmaya çalışın
Basakgul Çok teşekkür ederim canım 🌸 işte böyle insanlar acizliğini kabul etmemelerine rağmen birde birde üstüne üstlük insanların özel hayatına laf söylerler bulabilecek bel altı vurabilecek başka şeyleri olmadığı için 😂 Son noktayı koyuyım bende burada bana cevap vermek için birbiriyle yarışanlar hepiniz cahilsiniz hepimiz mutsuzsunuz 😂 bana diyorsunuz ya mutlu değilmişim cart curt o kadar mutluyum ki çok şükür sığındığım çocuğuma zarar veren bi madde değilde çocuğumla eşim 😂 keşke sizde hayatlarınızda benim gibi bizim gibi mutlu olabilseniz 😂
Esmadncc nasıl kiyiyorsun içindekine😒😒😒 yada sigaraya bukadar duskunsen neden çocuk yaptinki?? İleride çocukta oluşabilecek her türlü rahatsızlık bir sorun bunları hiç mi düşünmüyorsun sonradan vah demek ise yarayacak mi
Bende bırakamayan bir anneyim 31+2 haftalık olduk şuana kadar bebeğimin gelişiminde bir sorun olmadı aksine iki hafta önden gidiyoruz çok şükür 🙏🏼 umarım tamamen kurtulabiliriz bu illetten Allah yardım etsin.. yazılanlarıda okudum kimse kimseyi bu denli eleştirememeli diye düşünüyorum. Vicdan muhasebesini yaptıracak olan sizler değilsiniz. Bırakabilene ne mutlu, benim gibi bırakamayanlar içinde en kısa süre de kurtulmak nasip olsun. Sigara içilirkende meyve sebze vitamin alınabiliniyor ayrıca 🙈 neyse tartışmaya girmek istemiyorum. Hayırlısıyla herkes bebeğini kucağına alsın inşallah 🙏🏼
ElifAygulUzun boşver canım onlara kalırsa biz vitamin almıyoruz hiç dikkat etmiyoruz sadece sigara içiyoruz bol bol. Tek tek yemem gereken şeyleri araştırdım yememem gereken şeyleri araştırdım balık sevmeyen tiksinen birisi olmama rağmen bebeğim için yemeye başladım. Sigara konusunda kendime engel olamadım keşke içmeseydim ama günde 1.2 tane içiyorum sırf bunun için ne acizliğimiz kaldı ne kötülüğümüz. Allah herkesin kalbine merhamet eklesin.
glnzem Amin canım diyebileceğim başka bir şey yok 🙏🏼 Öpüyorum göbüşlerinizden 😍
Esmadncc bırak lütfen bak özellikle ilk tremester de bebeğin damak dudak yüz yapısı oluşuyor ve inanın dudak damak yarıklarının en büyük nedeni annenin sigara alkol ve madde kullanması buna neden olmak istemez hiç bir anne bence
glnzem Rabbim tez zamanda kurtarsın sizi bu vicdan azabından o zaman 🤗 Hayırlı sağlıkli doğumlar dilerim 🌹
Gizem9093 Ne kadar nefret dolusunuz. Eminim bu başlığı acan kişi bunları okuyacağını hiç tahmin etmemişti. İki tarafta haddi olmayan şekilde çok fazla şey yazmış gerek özel hayat gerek insanlık kimsenin bu denli tanımadığı insanları yargılamaya hakkı olmamalı. Yalnızca sizin için demiyorum karşı taraf içinde aynısı geçerli. Kimisi annelik hesabı yapmış kimisi insanlık sorgulamış kimisi hakaretvarimsi konuşmuş. Bence başlık moderatörler tarafından komple kaldırılmalı. Gerekli bildirimi yapalım.@HappyMom
Hakaret içerikli mesajlar silinmiştir. Tekrarı halinde gerekli yaptırım uygulanacaktır. Lütfen saygı çerçevesinde yorum yapınız🌺