AyGC Tarsus Medical Park Hastanesi - Ahmet Melih AKKUŞ - 2021 ücreti 2500 TL Normal / Sezeryan aynı

kızlar bilen var mı, TSK askeri personel indirimi oluyor mu doğum ücretinde medical park ta??

AyGC İstanbul bahcelıevler Nisa hastanesi normal dogum dusunuyorum 2.500

İstanbul zeytinburnu avrasya hastanesi sezeryan doguma 4000 dedi normal dogumda 3500 ben buyuk ihtimal zorunlu olarak sezeryan olcam diye düşünüyorum muayene ücreti de 175 tl

Aloneanqel Evet oyakla anlaşmalı. Oyak platforma girersen orada listede var. Yüzde 10-20 arası indirim yapıyorlar.

AyGC özel eryaman hastanesi sadece doğum 3500. Zam gelmiş ama biz en baştan beri gittiğimiz için bize bu fiyatmış.

AyGC ota jinemed / ist. Çok pahalı 15 bin spinal seneryan olacağım :(

mucizemibeklerken17
      Doğum ücreti canım. Doğum paketine gerek görmedik bu zamana kadar çok fazla bir tetkik istemedi doktorum en fazla 160 lira ikili taramaya vermiştim onun dışındaki tahlilerde uygun gelmişti bize 🌸

Ebrumihrimah
      Kuzum yılbaşından sonra eşim gitti görüştü bu fiyat denmiş epidural istenirse +750 lira 🌸 doktordan doktorada değişiyor tabiki 🙈

Codamom
        Emniyet indirimi canım. şuan normal görünüyor sezeryanda olursa verilen fiyattan denildi sadece epidural istenirse +750 lira denilmiş