mrsbiyolog Samsun Liv Hospital Normal doğum - Sezeryan doğum : 5700 tl Epidural : 1500 tld yeni yıl ile bayaa bir zamlandı malesef 😔
Bugleemm mrsbiyolog Liv de muayne ücretleri 205 den bi anda 265 e yükseldi doğum da 4,400 dü 5,700 olmış maşallah diyorum valla 😁
Defneninannesi19 mrsbiyolog medicalparka gidiyorum ben orası da bir an da yükseldi dogum 5600 olmuş muayene indirimli 235 normal 265 😬 siz liv dehangş doktora gidiyorsunuz herhangi. Bir indiriminiz var mı?
kalben_duam mrsbiyolog bende live gidiyorum samsunum en pahalısı açıkçası biz hastaneyi değişmeyi düşünüyoruz
Yenibirannee İstanbul zeytinburnu avrasya hastanesi sezeryan doguma 4000 dedi normal dogumda 3500 ben buyuk ihtimal zorunlu olarak sezeryan olcam diye düşünüyorum muayene ücreti de 175 tl
Denizcyc Aloneanqel Evet oyakla anlaşmalı. Oyak platforma girersen orada listede var. Yüzde 10-20 arası indirim yapıyorlar.
irorkay AyGC özel eryaman hastanesi sadece doğum 3500. Zam gelmiş ama biz en baştan beri gittiğimiz için bize bu fiyatmış.
ilkmelegim Aynur-13 bende orda dogum yapmayı düşünüyorum da siz gidip görüştünüz mü paket içerisinde neler var ?
alyagulce Aynur-13 merhaba ben de oraya gelmeyi düşünüyorum 26 haftalığım , doktorunuz kim memnun musunuz , hastane temiz mi acaba
Humeyra25 Erzurum özel Buhara hastensı indirimli en son sorduğum da sezeryan yada normal fark etmiyor 2500 denilmişti
KubosM mucizemibeklerken17 Doğum ücreti canım. Doğum paketine gerek görmedik bu zamana kadar çok fazla bir tetkik istemedi doktorum en fazla 160 lira ikili taramaya vermiştim onun dışındaki tahlilerde uygun gelmişti bize 🌸
Htcnrmllslhgl AyGC Bursa çekirge doruk hastanesi Mart 10 doğum gözüküyor 4000 TL gibi bir fiyat söylendi.
KubosM Ebrumihrimah Kuzum yılbaşından sonra eşim gitti görüştü bu fiyat denmiş epidural istenirse +750 lira 🌸 doktordan doktorada değişiyor tabiki 🙈
Ebrumihrimah KubosM acaba bizim ki kaç oldu Diyarbakır Memorial a gidiyorum bende muanesi 170 den 190 olmuş ,🤭 indirimli bakalım ne olacak
KubosM Codamom Emniyet indirimi canım. şuan normal görünüyor sezeryanda olursa verilen fiyattan denildi sadece epidural istenirse +750 lira denilmiş
KubosM Mucizemmm67 Kuzum bende çok memnunum 1 gün hastanede başka sebepten yatmıştım odaları temiz personel ilgili haftaya kısmet olursa doğumum olacak yazarım sana 🌸
Esmos26 ikizgebe Mine hanım için standart paket fiyatı dediler ekstra farklı şeyler isterseniz rakam değişiyor
Beyzahturgut [silindi] evet evet öyleymiş ben Songül yılmaza gidiyorum bu gün muayeneden önce aldık fiyatları.. 🙈 2600 normal doğum 900lira epidural 4750 zorunlu sezeryan 8500isteğe bağlı sezeryan