ogretmenanne16 Ben bursalıyım ama urfada görev yapıyorum lotus hastanesi 2000 TL sezeryan istiyorum.. Bursanın fiyatları görünce şok oldum🙄
esratalha Ankara Vm Medical Park Sevgi Yıldırım Alta doktorum. 6500 e doğum paketi yaptımıştık yılbaşından önce. Şu an sanırım Sadece doğum 5000 -5500 civarı ☺️Epidural dahil fiyatlara
7capo7 Kocafksbl Muayene için ben 120 tl ödüyorum ekstra indirim mi uygulandı acaba sizde☺️ Ben de Fatih beye gidiyorum başından beri ve güzel haberlerinizi bekliyorum beni de etiketleyin lütfen☺️☺️☺️Sağ salim gelsin bebişiniz🤲🏼🧿
Gzmglr Nilaykeskin doktorunuz kim acaba bende memoriala gidiyorum ama daha fiyat konuşacak haftalara gelmedim henüz 🙈
HifaZehra34 AyGC İstanbul Bağcılar Medilife Hastanesi Normal Doğum 1750 Zorunlu Sezeryan 2050 covid aşısı 150 tl
CemSeda Nghnytmz bende oraya gidiyorum 2500 normal 2750 sezeryan demislerdi ama ocak ayinda tekrar sorun dediler yarin kontrolum var sorarim
lina_uzn Gizoos bende oraya gidiyorum tülin hanıma siz hangi doktor. Birde suda doğumu sordunuz mu? Yeni yıl öncesi 2300 falandı zamma bak😃