Bahar2622 Esra_Omer_21 bu posttan çok bildirim geldiği için sürekli üste çıkıyor sizin bildiriminiz altta kalmış afedersiniz. Ama ne yazıkki postunuzu sabitleyemem düşünceniz cok güzel ancak sabitledigimiz postlar daha cok doğum hikayesi postaları veya sohbet postları anlayışınız için teşekkür ederim ❤
yusralina68 Bahar2622 Amin insaAllah canım Allah razı olsun Rabbim tüm melekleri annelerine babalarına bağışlasın ♥️
Elifsura01 Biz de şuan adet tarihimden itibaren 5+4 üz adet tarihim 4 gün geçikince beta 8396 çıktı henüz doktora gitmedim 1 hafta sonra gidicem inşAllah 😇 rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bahar2622 Elifsura01 amin insallah betaniz cok guzel yükselmiş doktora gitseydiniz keseniz buyuk ihtimalle gözükürdü 🤗
1Dk 7+5 oldum kese arkası kanama varmış ilaç verdi doktor onu kullanmaya başladım kanamayı keseceğiz dedi inşallah kesilir bebeğim tutunur
Cansu-src5089 Bahar2622 8+3 haftalığız biz 🙋🏻♀️ Keseyide gördük kalp atışınıza duyduk çok güzel bi duygu🥰
Bssraaskn Cansu-src5089 bende 8 .haftamdayım mutfağa bile giresim gelmiyor buzdolabının kapağını burnumu tıkayarak açıyorum kusmam yok ama bulantılarla uğraşıyorum sizde de var mı buna benzer şeyler ne yapacagimi şaşırdım 😥
Cansu-src5089 Bahar2622 8+3 haftalık olduk biz🙋🏻♀️ keseyide gördük kalp atışınıda duyduk çok güzel bi duygu🥰
Sevoooo Cansu-src5089 Negüzel Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin🤲🏻 ben gittiğim de 6 haftalık olacağım kısmetse kalp atışı duyarmıyım acaba😍
Cigdem000 Berfin2121 çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin gerçekten. Bende pazartesi gününe tekrar randevu aldım inş hayırlısıyla sonuçlanır
Berfin2121 Cigdem000 hakınızda hayırlısı olsun inşalah çok şükür tekrar gebe oldugumu ögrendim geçenlerde
Sb16 Bahar2622 8+6 yız bizde öğrendiğimde 1 buçuk aylıktı adet oldum üstüne çünkü 2 gün geldi ondan şüphelenip yaptım testi kalp atışını duyduk çok şükür şimdi ise cinsiyet merakı sardı içimizi herkez sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almaya nasip etsin rabbim ❤️
Bahar2622 Sb16 amin inşallah ❤ bu üstüne görme konusu çok sık gündeme geliyor benim hiç olmadi ama merak ediyorum nasil oluyor normal regl gibi mi lekelenme gibi mi
Mericimekannesi Bahar2622 Bende 4+1 Hamile olduğunuz nasil anladiniz kaç günlükken tahmini belirtileri varmiydi?🙂
Bahar2622 Mericimekannesi Regl günümden 1 gun önce ki testim pozitifti. En büyük belirtim kasiklarimda batma olmasıydı hareket ettikce iceride iğne varda hafif hafif batıyor gibi
Elifsura01 Mericimekannesi göğüs hassasiyetiydi bide adet gecikmesi sanki adet olucak mışım gibi kasık ve bel ağrısı
gmzsrc0 Bahar2622 yurtdışında yaşıyorum. 7 haftalık olmadan genelde randevu vermiyorlar. 7+4 te miniğimin hem kalp atışını duydum hem de kendisini gördüm 😍 henüz test, tahlil yapılmadı.. bir sonraki gidişimde inşallah.
Bahar2622 gmzsrc0 aa öyle olduğunu bilmiyordum, biz hemen koştur koştur doktora gittik daha çok erken olduğu için hiçbişey göremedik ☺