• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Bahar2622 Gözün Aydın Olsun Sağlıkla Gelsin İnşallah Biz 20+1 Kız Bebek Elamı Bekliyorum .Hayırlısı ile sende kavuş İnşallah

Bahar2622 merhaba canım ilk bebekler de böyle heyecanlı oluyorsun tabi 😂ne güzel maşallah keseyi neden görmediniz acaba ben 4 haftalıktık gördüm hatta tam dört bile değildi ilginç

Bende varım buradaki takvime göre 4+1 beta hcg 887 çıktı bugün tüp bebekle oldu çok güzel kese için sabırsızlanıyorum

Bahar2622 Merhaba🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏽 Ben tam 4 haftalıkken anlamış doktora gitmiştim. Dr çok erken test yapmamız gerekebilir demişti ama kese göründü oda şaşırdı 🥰 her hamilelik ve bebiş değişkenlik gösteriyor 🥰

Bahar2622 1 gün sonra 14 haftalık olucaz bizde çarşamba günü kontrolümüz var inşallah cinsiyetle ilgili birşey söyleyebilir doktorumuz internette 14 ve 16 hafta arası kesin sonuç diyor bakalım inşallah öğreniriz çok az kaldı bu kadar merak ve sabrın sonu selamet inşallah 🤲🏻🧿🌸

Bahar2622 bende yeniyim 5 +1 insan sudan çıkmış balıga dönüyor herkes bişeyler söylüyor karmaşık duygular içindeyim 😂doktor kontrolüne gitmedim henüz

esindoglar ne güzel Pazartesi bende gidicem umarım görürüm kan tahlili yaptırmışmıydın sonucun neydi

Bahar2622 29 aralıkta 2.bebegmi sürpriz sekilde ögrendim suna 5+6 yız henüz gitmicem doktora 7 bucuk haftalıkken felan gitmeyi düşünüyorum kese var bebek yok bebek var kalp atısı yok vs laflarını duymak istemiyorum o yüzden hepsini o haftaya sakladım hemde kucuk 9 aylık oglum var istesemde sık sık miniğimi görmemeye gidemem inşallah hepimiz saglıklı kucagımıza alırız 🤲😊benim veya adet günü 44.6 cıktıydı bida baktırmadım nasip kısmet terslik olsa lekenme kanama agrı vs olur diye düşünüyorum

Lavinyaaaa ben 8+5 te kan testi yaptırdım ama sonuclarda beta hcg yok 8 haftalik olmasina rağmen doktorum kalp atisinida dinletmedi bende heycandan sormayi uñuttum tek tesellim doktorun sorun yok demesi ama korkuyorum

Tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi inşallah 🥰 7+3 olduk bugün kontrolüm vardı ve minik kalbini duyduk bu ne harika bir duyguymuş darısı sizlere olsun 🤗

Bahar2622 valla bulantılarım bu hafta başında başladı. Henüz hiç çıkartmadım ama yanma ve bulantı beni mahvediyor 😅 bide inanılmaz bir halsizlik var. Sanırım çoğu insanda ilk aylar böyle geçiyor