• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Bahar2622 valla cok hizli geciyoo insan anlamiyo bilee 😊 hergun hastaneye gitmek istiyodum bebegimi gormek istiyodum deli gibiydim resmen😂 hala ayniyim ama insan zamanla alisiyo biraz 😂

Tuba93u mthfr 677 olan heterozigot. Normalde bu değerle iğne başlanmıyormuş ama iki kaybim oldu ve bebeklerle ilgilide bir sorun olmadığı için önlem amaclı iğne başladık

Bahar2622 senin adına çok sevindim geçen ay totem yapmıstın olmamıştı ben hamile oldugumu ögrenmiştim ama kürtaj la sonuclandı.inşallah saglıkla al kucagına🌸

bngs_irem bizde yeni hamişler kervanında olanlardanız aşılama ile hamile kaldım çok şükür rabbime bu duyguyu bize de yaşattı. 5+4 üz suan da. 4+3 de vajinal ult. Ile keseyi gördük haftaya da kalp atışlarını duyucaz inşallah ilk hamileliğim bulantılarım olsa da çok güzel birşey. Allahım isteyen herkese nasip etsin 🥰

Mila_su evet bizde dun bir sürü eczane gezdik cok zor bulduk 3 kutu bakalım sonra napacagız

Bahar2622 anladım. Benimde diğer mtfhr heterozigot mutanttı daha önce 2 kaybım olmuştu şimdi sadece korasprin yeterli deyince sormak istedim bizde 4+3 deyiz. İnşallah sağlıkla ilerleriz hep beraber Allah yardımcımız olsun

abc19 amin inşallah sağlıkla bebişler alırız kucağımıza