• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

Nevarebeka kontrole gitseydiniz keseyi görebilirdiniz ilk kontrol cok önemli bence bekletmeyin. Heyecanı bambaska oluyor daha ne olduğunu anlayamaya çalışıyor insan bi taraftan 😊

Bahar2622 Doktorun rapor çıkarsın cnm nerde varsa al stok yap bu zorunlu bişey çünkü bnim doktorum ve gitigim eczaneci öyle dedi son iki kutu daha alırsam doğuma kadar yeter umarım sende bulursun 🙏🏻😇

Berna111 canım kan verdim ama sağ olsun beta girmeyi unutmuş onun dışında her şeye bakmış 🙈 Ben de çarşamba doktora giderim artık

Exe ikiz gebelikmi acaba maşallah baya yüksek çıkmış değeriniz 🙏🏻

Yok kanimda oyle cikti

2melek_annesii gözünüz aydın tebrik ederim 😊 bence yinede doktora gitmelisiniz boş gebelik olabilir dış gebelik olabilir allah korusun. Erken gitmenin zarari olmaz kesenin yerini görürsünüz en azından

Ays0 oh rahatlamışsınızdır gözünüz aydin sira bizde ☺

• Ays0 bunu yanıtladı.
        • Ays0 bunu beğendi.

Cigdem000 ben pandemiden dolayı gitmemiştim 14haftalıktı ramazanın ilk günü aruç tutum öldüm resmen akşama su geldi gitik açıle doktor dedi inanmayip 3hastaneye daha gitik sınra sabah kendi doktoruma da gitim hepsi 7haftada öldügünü söyleydi yani birbuçuk ay öyle ölü keseyle dolaşmışım bana dediler kırtaja alalım korktugum için bekledim sancılar dayanılmaz olunca hastaneye gidik yatışımı verdiler hazırlarken beni o esnada düşürdüm baya büyük etleşmişti sonra tekrar kürtaja girdim

betuss10 hayır her gebelik çok farklıdır sağlıkla ilerler inşallah endişelenmeyin 🥰