Nevarebeka kontrole gitseydiniz keseyi görebilirdiniz ilk kontrol cok önemli bence bekletmeyin. Heyecanı bambaska oluyor daha ne olduğunu anlayamaya çalışıyor insan bi taraftan 😊
En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Yok kanimda oyle cikti
Bbekklansi merhaba hoşgeldiniz ☺
2melek_annesii gözünüz aydın tebrik ederim 😊 bence yinede doktora gitmelisiniz boş gebelik olabilir dış gebelik olabilir allah korusun. Erken gitmenin zarari olmaz kesenin yerini görürsünüz en azından
Cigdem000 ben pandemiden dolayı gitmemiştim 14haftalıktı ramazanın ilk günü aruç tutum öldüm resmen akşama su geldi gitik açıle doktor dedi inanmayip 3hastaneye daha gitik sınra sabah kendi doktoruma da gitim hepsi 7haftada öldügünü söyleydi yani birbuçuk ay öyle ölü keseyle dolaşmışım bana dediler kırtaja alalım korktugum için bekledim sancılar dayanılmaz olunca hastaneye gidik yatışımı verdiler hazırlarken beni o esnada düşürdüm baya büyük etleşmişti sonra tekrar kürtaja girdim
YagmurBzrgl evet hormonlar çıldırıyor mide şaşkın vücut şaşkın 😀
Ebrubkrkyn allah yardımcın olsun basın sağolsun sağ saglim kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Ayseveikimelegi teşekkür ederim Allah razı olsun dostlar sağolsun inşaAllah🤲
Prens_Annesi1 sizde bizden büyüksunuz maşallah 🥰 bizde o aşamaları gorsek rahatlayacağım
Humeyra1234 küçücük bir bebek 🤭 mucize gibi
ecembugra53 çok teşekkür ederim 🥰 o kadar sabırsızım ki günler nasil geçecek bilmiyorum 🤭
layetezelzel26 haftaya kendini belli eder bebisiniz🥰 darısı başımıza