• Gebelik
  • En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋‍♀️

bngs_irem bizde yeni hamişler kervanında olanlardanız aşılama ile hamile kaldım çok şükür rabbime bu duyguyu bize de yaşattı. 5+4 üz suan da. 4+3 de vajinal ult. Ile keseyi gördük haftaya da kalp atışlarını duyucaz inşallah ilk hamileliğim bulantılarım olsa da çok güzel birşey. Allahım isteyen herkese nasip etsin 🥰

Mila_su evet bizde dun bir sürü eczane gezdik cok zor bulduk 3 kutu bakalım sonra napacagız

Bahar2622 anladım. Benimde diğer mtfhr heterozigot mutanttı daha önce 2 kaybım olmuştu şimdi sadece korasprin yeterli deyince sormak istedim bizde 4+3 deyiz. İnşallah sağlıkla ilerleriz hep beraber Allah yardımcımız olsun

abc19 amin inşallah sağlıkla bebişler alırız kucağımıza

snm1- çok şükür hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bizde 15+4 olduk

34Gizem İdrar tahlili ile birlikte 4 tüp kan verdim. Kan grubu için, genetik veya kalıtsal bir hastalık var mı diye, guatr, tiroid bezi, böbrek yetmezliği vs için birde kansızlık içindi sanırım çünkü doktorum sonuçlarımı söylerken aynen bunları söyledi 😅 İdrar tahlili de normalde isteniyor mu bilmiyorum ama bende idrar yolu enfeksiyonu sürekli tekrarladığı için sanırsam benim şikayetim üzerine onu istedi :/

Busraeee her hamilelik farkli olur diyorlar tabi siz daha iyi bilirsiniz😊

Beyza29_ aminn sizinde gözünüz aydin nazlı bir kız mi gelecek yoksa daha cok minik ama 😊

Eshueshu 6+1 de gitmiştim en son sadece kese gözüktü bebek gozukmemisti küçük olduğu için inşallah bu hafta gidicem görebilirim bebeğimi 🙏🙏

Berna111 o zamanda inanamaz insan, ablam doğum yaptıktan sonra bile bu bebek benim mi inanamiyorum diyordu😂😂