En Yeni Hamileler İşte Buradayız🤰🙋♀️
Bahar2622 kesinlikle 🤗
Bahar2622 bende de dudak kurulugu var ewet dedigin şey düşük yapmadan önce 5gün arayla 303dı sonucum 5gün sonra bakınca 3000 geçmişti yani 2kaatan fazla yukselmişti ama neyaziki 7haftadan sonra gelişimi durdu
Lavinyaaaa ilk kontrol de ne gibi tahlil istiyor doktor?
Bahar2622 henüz görmedim kan testi yaptrdm ve beta 1084 cktı doktorumla grustum 1 hafta sonra gel dedi pzartesi gdıcwm umarım herswy yolundadır ilk gebeliğimde kürtaj olmustum 2 ay önce dua edinn olurmu güzel anneler ❤️🤲🏻
Bende 10. Haftamdayım. Kan testim 19080.1 di inanamamıştım gerçekten hemen keseyi gördük tabi 😂
Tostosunannesiii yani doktorumla kan somucunu paylaştım bır hafta sonra gruselım dedi saglık ocagında vermıstm kanı beta için betam 1084 ckmıstı beklenen adet tarihinden bir gün önce test yaptm pozitif cıkmıstı ıkı gün sonrada saglık ocagnda kan vermıstm
Melikeelanur aynıyız 🥰
6+5 bizimde henüz kalp atışını duymadık haftaya duyarız inşallah 🙏 herkese tatlı minnoş hamilelikler 🤗❤️
Busrasener43 bende keseyi 5+1 di gördüm şimdi 7+2 olduk bile sıra pazartesi günü kalp atışını duymaya geldi
Lavinyaaaa bizde 7+2 yiz bugün ve pazartesi günü kalp atışını duyucaz
Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin 🤲🤲🤲
Biz 8+5 kalp atisimizi duyduk kalp atis himiz 126 boyumuz 2.1cm olmus sabah bulantilarimiz decam ediyir
Busrasener43
bende 6 haftalık gebeyim, bugün bebeği göremedim kese oluşmuş ama bebek göremedi dr boş gebelik olabilir dedi :(((
Selaaamm,
Yeni hamilelerin gözü aydı Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🏻 Ufak bir sorum olucaktı ilk ultrason resmi ne zaman veriyolar? Kaç haftalık iken?
Bahar2622 hayırlı olsun benim de 4+2😊
[silindi]
kusss merhaba bende 5+5 im bgn dogumunuz agıstos sonu eylül basına mı geliyor ben öyle hesapladımda kendımı