Arasarzu vu arada hangi il hangi hastane de doğum yapacaksınız 🤭
Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?
Bu merdivenden ne kadar inip cikcaz😃apartmanda hep birine denk geliyorum sinir bozucu
Arasarzu sizin ve bebeginiz için hayırlısı neyse o olsun,Rabbim kolaylik versin inşallah😊
Kinem_Turan bnmde 33+1 şu anda pazartesi doktordaydik 2.040 Gr çıktı gayet normal dedi,şimdi hızlı kilo alım sürecine giricek artık dedi doktorum,yani gayet normal😊
edakyconal07 çok teşekkür ederim aydınlattığınız için. İçim rahatladı 😊 bir de şu böbrekte hafif büyüme dediği durum düzelirse iyi olacağım 🙏🏻
edakyconal07 İnşallah hepimizin rabbim yardımcımız olsun 😊
esengl_ Canım benim bazı.bebekler yapısal olarak et süt yoğurt ceviz muz yesende almıyor minyon kalıyor bazıları mandalina portakal ile 4 kilo doğuyor sağlıklı olsun sağlıklı gelsin yeter zayıf kilolu farketmez hiç canını sıkma ❣️❣️
G92 peki bikaç gün önceden hazırlayıp muhafaza edebilir miyiz? Yoksa sancı başlarken taze mi yapılmalı? O panikle biraz zor olur gibi
Minnosunannesiii bildiğin hurma evet oruç açarken yediğimiz 😊 cennet hurması başka bişey. Bizim işimize yarayacak olan Medine hurması kuruyemiş satan yerlerde bulabilirsin
Nurse_gebe orasını bilmiyorum, benimki zaten 41 haftada doğmuştu bebeğim, doktorum gün vermişti , o güne kadar dogmazsa suni vereceğiz diye, suni vereceğiz gün içip gittim açılma kolay oldu
Nrgs34 şuan içsem bişey olurmu acaba😀☺️
bodurulku teşekkür ederim canım valla isimlerini bilmiyordum sorarken de tereddüt ettim birşey derler mi diye belli olmaz insanların nasıl tepki vereceği🤣
Ebrushh rabbim kucağına almayı nasip etsin ben aldım kucağıma bugün çok şükür 🥰
Minnosunannesiii hiç çekinme rica eserim 🥰
Kinem_Turan inşallah oda düzelir Rabbim büyük şifa versin insallah
Kızlar 40+1 olduk ama bebişin geleceği yok sanki 😊