• Doğum
  • Doğumu kolaylaştırmak için kimler neler yapıyor ?

Bu merdivenden ne kadar inip cikcaz😃apartmanda hep birine denk geliyorum sinir bozucu

Seher24 bende 20 Li haftalardan beridir yiyorum 😁 38 deyim hala etkisi yok

Kinem_Turan bnmde 33+1 şu anda pazartesi doktordaydik 2.040 Gr çıktı gayet normal dedi,şimdi hızlı kilo alım sürecine giricek artık dedi doktorum,yani gayet normal😊

edakyconal07 çok teşekkür ederim aydınlattığınız için. İçim rahatladı 😊 bir de şu böbrekte hafif büyüme dediği durum düzelirse iyi olacağım 🙏🏻

esengl_ Canım benim bazı.bebekler yapısal olarak et süt yoğurt ceviz muz yesende almıyor minyon kalıyor bazıları mandalina portakal ile 4 kilo doğuyor sağlıklı olsun sağlıklı gelsin yeter zayıf kilolu farketmez hiç canını sıkma ❣️❣️

G92 peki bikaç gün önceden hazırlayıp muhafaza edebilir miyiz? Yoksa sancı başlarken taze mi yapılmalı? O panikle biraz zor olur gibi

• G92 bunu yanıtladı.

Minnosunannesiii bildiğin hurma evet oruç açarken yediğimiz 😊 cennet hurması başka bişey. Bizim işimize yarayacak olan Medine hurması kuruyemiş satan yerlerde bulabilirsin

Nurse_gebe orasını bilmiyorum, benimki zaten 41 haftada doğmuştu bebeğim, doktorum gün vermişti , o güne kadar dogmazsa suni vereceğiz diye, suni vereceğiz gün içip gittim açılma kolay oldu

bodurulku teşekkür ederim canım valla isimlerini bilmiyordum sorarken de tereddüt ettim birşey derler mi diye belli olmaz insanların nasıl tepki vereceği🤣

15 gün sonra

Kızlar 40+1 olduk ama bebişin geleceği yok sanki 😊

• cnnk bunu yanıtladı.
                bir ay sonra

Bebis0606

EmineP hahahaha bende herşeyi yaptım ama gelmiyor 40+2 deyim yarın 3 olcak. pof 41.haftada gelmezse yatırcaz dedi doktor hastaneye :(