bodurulku mlsmrtgl günlük 1 saat yürüyüş, 5 kat merdiven inip çıkma, 20 tane squat, 30 dk pilates, 5 adet hurma, 1 su b ahududu çayı, perine masajı haftada 3 kez. Ben baya baya çalışıyorum🙈 bu arada 36+3 üm😊
cnnk bodurulku vay be maşallah ben de 33+4 üm squat yapıyorum ama yatmadan önce 3 defa 10 kez falan. az mı sence kaç tane yapıyorsu squatları🙈
Minnosunannesiii bodurulku canım hurma dediğiniz şu Ramazan’da yediklerimiz değilmi walla korkudan beynim döndü cennet hurması hangisi diye düşünmeye başladım 😂
heyymomm Irmakkk01 bende yürürken zorlanıyorum bebek aşağı baskı yapıyor sonra arabaya binerken veya merdiven çıkarken bir yere oturacakken bacağımı bile zor kaldırıyorum 🙈ve çok yürüdüğüm günler bazen gece bacak spazmı oluyor masajla geçiyor ama. yine de bunları çok umursamayıp yürümeye gayret ediyorum. sırf 4 gün hareketsiz kalmayayım diye anneme geldim annemin evinin bahçesi var ve baya büyük arkası yürüyüş yolu orman falan değerlendiyoruö böyle zamanları. siz de bence riskiniz yoksa hemen pes etmeyin en azından 2,5-3 bin adım yürüyün konuşun bebeğinizle onu rahatlatmaya çalışın bol su için yürürken 🥰🥰🥰 az kaldı doğurmamıza inşallah 😍
babyackgz mlsmrtgl 36+1 olduk şu ana kadar erken doğum riski olduğundan dolayı sadece yattım 😂 cuma günü kontrolüm var ondan sonra doktoruma danışıp yürüyüş squat hurma üçlüsüne başlamayı düşünüyorum 🙊
Arasarzu prensssannesiii Evet canım özele gidiyorum ama baş çevremiz de 39 haftayla uyumlu olduğu için kanala giremiyormuş bebeğim sadece kilosundan değil yani 😊
_TuBaa_ Ebruu32 Yumuşatma özelliği olduğu için, rahim ağızının daha kolay açılmasına sebepmiş. Eğer yapamazsanız, perine mesajı söyledi. Normal bende bilmiyordum 🤭
bodurulku Ebruu32 kendim yapamadım eşime yaptırıyorum iki işaret parmağını da yağlıyor saat 3-9 arası parmak yaylandırma hareketiyle 5 dk kadar masaj yapıyor aşağıya her gelişinde anüs bölgesi denilen tarafa bastırıyor nette resimler var perine masajı yazarsanız çıkar
fosforlukalem mlsmrtgl son haftalarda günde en az 5 bin adım. Merdiven in çık. Squat. Kalça ile 0 ve 8 çizimi. Bel ve göğüslere sıcak duş. Doğumu başlatmak için de ilişki 😅 (5 aylık anneden tavsiyeler)
Bebis0606 Arasarzu yok hiç bisey yapmadılar kilosunu da söylemiyorlar 36 da 1800 cıktı 1 hafta somra gittiğimde gelişimi geriden geliyordu. Suyu az bnmkinin
Arasarzu Bebis0606 Sağlıkla kucağına al inşallah canım bu haftalarda yaparlar çatı muayenesini rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Ebrushh Kaptanhill123 carsamba gunu benimde kontrolum.39+4 benim nisanimda gelmedi hafif hafif sanci var sadece o kadar
Bebis0606 Arasarzu çarşamba günü kontrole gidicem bakalım yapacaklar mı genelde sanci falan olmadan yapmıyorlar diye biliyorum. Normal mi olacak sezaryan mı onu da bilmiyorum
Arasarzu Bebis0606 Benimde hiçbiri yoktu yaptılar normalde doğumu tetikler derler ama ne gelen var ne giden benim normal doğum için sayılı haftalarım var gelsin istiyorum ama hiçbir şey yok yarın erken gelmemi istedi doktorum son kararı vereceğiz galiba