• Doğum
  • Şubat anneleriiiiiii❤️

Hazırlıklar tamam ama sanki hep bir şey eksikmiş gibi🤷🏻‍♀️ Sanırım en sor dönemdeyiz artık. Oturmak, kalkmak, yatmak, uyumak vs. Hiçbiri kolay değil artıkkkkk. 34w5d olduk biz👶🏼

Nida_Y benim normalde 7 subat seseryan gunu verdi dr ama bekleyebilcemmi endiseliyim cok degisik agrilarim ve sancilarim var doktor he dese suan gidip dogurcam valla 🤣

sue92 bende 33e girdim 🥰 bende henüz ağırlaşma başlamadı ama sanki yavaş yabaş geliyor gibiii 😅

Nida_Y cok korkuyorum ve heyecanlıyım Jersey hazır cantayı hazırlayacam sadece ❤️

Nida_Y ama bildigin birsey icin vakit beklemek daha kotu gelmiyor gecmiyor hele bide som zamanlarda sikayetler artinca daha kotu oluyo allah hepimizin yardimcisi olsun valla. 2. Gebeligim ama nedense bu daha zor oldu 😄

Nida_Y off bende çok heyecanlanıyorum gebelik şekeri ve gebelik tansiyonu var dikkat ediyorum çokta kilo almadım aslında 47 ile hamile kalıp 58 oldum çok ağırlaşmadım ama hayırlısı olsun yavrum iyidir inşallah 🥳

ssuleeyuce benim de 10 Şubat gibi dedi ikinci bebeğim olacak nasipse ama dediğiniz gibi değişik ağrılar var ve heyecan var gel alalım dese sevincem 😄

Ecesuben bende oyleyim gel alalim hadi dese suan su tipsziligimle giderim valla 😀

Nida_Y 33+3 olduk çabuk yoruluyorum artık hava şartlarından dolayı henüz kıyafetleri yıkayamadım bu hafta içinde halledecem inşallah 🙏

Her şey tamam ama hâlâ gördüğümü alasım geliyor 🙈 35+4 üz 4 Şubat gözüküyor ama sanki o kadar beklemeyecek gibi hissediyorum benim oğlan 😀

Snglkya benimde çanta kaldı bez, şampuan ve ufak bir iki eksik kaldı sanırım 🥰

Nrcnnnnn iyidir iyidir 🥰 bende henüz ağır hissetmiyorum ama 36 gibi artık zorlanırım bence

Gngr_33 ben kıyafetleri bitirdim iyi ki de bitirdim diyorum evin içinde asıp kuruttum biraz da çok elbise vardı 2 hafta sürdü 😅 kurtuldum o işlerden

tnc35 benimde şubat sonu görünüyor ama bence bende 38. Hafta doğuracam 😅

sue92 kaç şubata denk geliyor senin doğumun

Nida_Y bende şubatta doğum yapıyordum Allah’ın işi aralıkta doğum oldu küvezde bebeğim😔😌