Önümüzdeki ay doğuruyoruz 🥳 düşündükçe heyecandan nefesim gidiyor. Durumlar ne ? Hazırlıklar tamam mı ? 🥰
Şubat anneleriiiiiii❤️
Hazırlıklar tamam ama sanki hep bir şey eksikmiş gibi🤷🏻♀️ Sanırım en sor dönemdeyiz artık. Oturmak, kalkmak, yatmak, uyumak vs. Hiçbiri kolay değil artıkkkkk. 34w5d olduk biz👶🏼
Nida_Y benim normalde 7 subat seseryan gunu verdi dr ama bekleyebilcemmi endiseliyim cok degisik agrilarim ve sancilarim var doktor he dese suan gidip dogurcam valla 🤣
ssuleeyuce sezeryanın bu yanı çok güzel insan ne zaman doğuracağını biliyor normal doğumu bekle ki gelsin süpriz 😅
Nida_Y ama bildigin birsey icin vakit beklemek daha kotu gelmiyor gecmiyor hele bide som zamanlarda sikayetler artinca daha kotu oluyo allah hepimizin yardimcisi olsun valla. 2. Gebeligim ama nedense bu daha zor oldu 😄
ssuleeyuce benim de 10 Şubat gibi dedi ikinci bebeğim olacak nasipse ama dediğiniz gibi değişik ağrılar var ve heyecan var gel alalım dese sevincem 😄
Ecesuben bende oyleyim gel alalim hadi dese suan su tipsziligimle giderim valla 😀
Her şey tamam ama hâlâ gördüğümü alasım geliyor 🙈 35+4 üz 4 Şubat gözüküyor ama sanki o kadar beklemeyecek gibi hissediyorum benim oğlan 😀
Bizde 34+3 olduk ama zaman. Hiç gecmicek gibi
Nida_Y bende şubatta doğum yapıyordum Allah’ın işi aralıkta doğum oldu küvezde bebeğim😔😌