• Doğum
  • Şubat anneleriiiiiii❤️

sue92 kaç şubata denk geliyor senin doğumun

Nida_Y bende şubatta doğum yapıyordum Allah’ın işi aralıkta doğum oldu küvezde bebeğim😔😌

Benimde şubat başı ve çok heyecanlıyım. Ağırlaşmaya başladım eksiklerimiz tamam doğumu iple çekiyorum diyebilirim. Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah. Bide ev temizliğine başlasam diyorum yavaştan, buzluğa da birşeyler hazırlıyorum doğumdan sonra kolaylık olsun diye. Doğumu düşündükçe karnım ağrıyooor :)) Ayrıca en korktuğum şeylerden biri corona olmak oldu aman dikkat edin sizde hastaneler sıkıntı çıkarıyormuş.

Emine2608 doğum stres geçmiş en azından iyi yanından bakın. Allah tez zamanda şifa versn size ve bebeğinize 🙏🏻

Nida_Y bizde 34 haftaligiz tam. Dün bütün kiyafetleri gorumceme utulettim. Çok agirlastim. Birde erken doğum riskim olduğu için elimi hiç birşeye sürmüyorum. Çocuğun kıyafetleri bitti. Çantaya yerleştireceğim sıra bende. Kendi eksiklerimi bugün tamamlayacağim. Terlik pijama falan doğum şeklim daha belli değil haftaya kontrolüm var bebeğin kilosuna göre doktor birsy söyler umarım..😕

Semabkr son kontrolde kaç kiloydu bebeğiniz merak ettim bende annemlere ütületecem belim kopuyor ayakta uzun iş yapınca

Nida_Y sanırım en rahat ben varım 33+5 olduk hiç bir şey hazır değil daha ne kıyafetleri yıkadım ne çanta hazırladım benden rahatı yok galiba 🥰 dün temizlige başladık eşimle yavaş yavaş sonrada kıyafetleri yıkarım. Çalışıyordum yeni izne ayrildim hepsi olur gider diyorum artık 🥰 birde bendede hiç ağırlaşma yok

mom_ bende şubat sonu ama ısrarla şubatın ortasında doğuracağımı hissediyorum 😅 bir an evvel doğurmak istiyorum umarım 40 haftaları görmem o kadar ağırlaşmak istemiyorum

Nida_Y bir iki ufak eksiklerimiz kaldı şükür 35+5 olduk annem dört kardeşimi de 36 haftalıkken doğurmuş kız kardeşimde 35 haftalıkken doğum yaptı 40 haftayı bulmaz dedi bakalım çok değişik hissetmeye başladım kendimi her an gelebilir hazırlıklı ol dedi doktorum😂

Nida_Y bizde 34+4 olduk bugün🥰 kıyafetlerimiz hazır yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim sadece çantamız kaldı onu da bu hafta halledicem inşallah. Yalnız benim uygulamada da ilk gittiğim doktorumda 11 Şubat diyordu doğum için ama yeni bir doktora gittim geçenlerde 14 Şubat dedi🤷‍♀️ Yani güzel bi tarih 14 Şubat ama o kadar da beklemek istemem😂

Nida_Y benim de Şubat’ın ikinci haftası sezeryan olacak heyecanla bekliyorum oğlumu 💙

Nida_Y Ne yalan söyleyeyim bende öyle eğilemiyorum vücudum o kadar ağır geliyor ki bazen yerimden kalkasım gelmiyor bide her gün bebeğim hareket ediyor mu içerde iyi mi diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Şöyle doğsa da gözümün önünde olsa diyorum. Son günler daha yavaş geçiyor sanki :(

Nida_Y 34 deyim bende şubat başı gibi alır doktor sezeryana diye tahmin ediyorum miyomlarım var çok ağrı yapıyor dayanabildiğim noktaya kadar dayanıyım diyorum hem heyecan hem korku hepsi karışık sezeryanda bebek ile birlikte miyomlar da alınıcak korkmuyor değilim valla 😬 Hazırlıklarımız tamam bi ev temizliği ve çantamızı hazırlamak kaldı nedense çantayı hazırlama konusunda çok ağırdan alıyorum sanki o çanta hazır olunca her an gelecekmiş gibi heycan basıyor ne zaman hazırlayacağımı ben de bilmiyorum😁

• mom_ bunu yanıtladı.

Hasrt1 10 şubat diyo uygulamada ama ben Şubat’ın ilk haftası olacak gibi hissediyorum🙈 2-3’ü gibi

bende Şubat 23 görünüyor, kıyafetler tam değil, beşik alınmadı, hastane çantası yok , bir sürü eksiğim var, Allah yardım etsin 😄

Herşey hazır bı tek beşiğimin içini yerleştirmek kaldı bı de benim çantama yerleştirilecek ufak tefek şeyler.İyi hissediyorum kendimi tek korkum erken doğum böyle bir risk hiç olmadi ama çok uzun zamandır bu korku var geçmiyor neden bilmiyorum aklımdan atmaya çalışıyorum gitmiyor.İnsallah sağlıkla zamanında gelir miniklerimiz🤲