Ben 2 kontrolüme egepole gittim gökalp beye. Ablam da 2 sene önce o doktorda doğum yapmıştı çok tatlı babacan birisi. Doktorumdan çok memnundum fakat kısa sürede sürekli fiyat artışı oldu. Ben de ege şehire geçtim orada ümran hanım var. Ümran hanımdan da çok memnunum. Egepolde eşim içeriye giremiyordu ama egeşehirde kontrole beraber giriyoruz doktorun yaklaşımı çok iyi işinde de iyi diye araştırmıştım bakalım yaşayıp göreceğiz 😊
İZMİRDE OLANLAR!!!
Haleluya Bende Feyza hanıma geçen hafta kontrole gittim ilk defa tavsiye üzerine gerçekten çok tatlı ve güler yüzlü bir doktor siz sormadan herşeyi anlatıyor🙂
Sedatskncy erken ödeme ile ücret sabitleniyor falan diyorlar bunu düşündünüz mü? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kaç haftalıksınız
Esma35 ayda 1 defamı gidiosunuz arada çağırdığı zamanda oluyormu ve öyle durumlarda ek ödeme yapılıyormu
Haleluya muayane ücreti ne kadar acaba
minigim2805 ocak sonrasi genelfr hastaneler zam yapiyorlar muayene dogum ucretine fln umarim yapmazlar 🙏
Nurhayat92 izmir ödemiş devlet hastanesi devrim özgür kuplay
- Düzenlendi
@Mavilotta biz onu düşündük ama yapmıyorlarmış sanirim zam gelse bile farkını aliyorlarmis.Insallah dedikleri gibi olur ocak ve şubatta zam olmaz.Ben şuan 35 haftalik hamileyim
Nurhayat92 özel ege şehir hastanesi Aygün akbarova doktorum çok memnunum
Hennademet ya öyle yapıyorlar mi ki her doktorda geçerli mi bu isim ? Doğumu etkiler mi ki bu isim
Nurhayat92 ayda 1 gidiyordum ama 15 günde bire düştü hemen hemen canım, normalde muane ücreti 95 TL ama ben 60 tl ödüyorum yine aynı kan idrar verirken daha az para ödüyorum
Nurhayat92 ek ödeme derken onu anlamadım canım
Dnzesra doğumda cok az bi miktar sanırım 200₺ Falan ama muayenede bazı doktorlarda gecıyor muayenede ise
AhsenFatma yok eşim medikal Parkta çalışıyor özel sigortası var sigorta gününün dolmasını bekliyoruz ücretin %30 unu ödüyoruz
minigim2805 sada gercekten pis bence bir kaç tanıdığım yapti ben beğenmedim bilginiz olsun ve bildiğin devlet hastanesi gibi cok kalabalık oraya gideceğine cigli devlete gelin derim daha streril
Nurhayat92 Tınaztepe Galen uzm.dr. Feyza Arman çaldır aşırı Güler yüzlü ve muhteşem bir doktor tavsiye ederim 🤗
Hennademet merhaba nasıl oluyor acaba bende Ece hanıma gidiyorum
123melek peki kaçınca haftadasınız ilk muayenelerinizse oluyor ama son zamanlarsa olmuyor sanırım 🤭