Nurhayat92 Atasağlık Meltem Hanım a gidiyorum ilk öğrendiğimden beri çok ilgili bir doktor hiç problem yaşamadım kendisiyle benim soru sormama gerek kalmadan her kontrolde herşeyi tek tek anlatıyor 30.haftadayız muayene ücreti 115 TL belirli testler var ama hiç bi zaman afaki ücretler ödemedim tavsiye ederim

Melo1071 bende onur beye 12. Haftamda gectim gittigim doktorun ilgisizliginden ve hos olmayan tavirlarindan dolayi tavsiye üstüne su an 33 hafta olmak uzere :) 32+4 allah nasip ederse dogumu onur beyle yapicam :) tek korkum bi kac yazi okudum sezeryann yanlisi sezeryana yonlendiriyo diye ama bakalim nasip artik :) sayfasinda da bir suru normal dogum var acikcasi :) gece gündüz demeden her soruna cevap veriyor mutlaka. Telefonu hep acik. Kafana takilan herseyi sorabilirsin güzellikle yanıtlıyor. Allahim hepimizin bebisink sag salim kucağımiza versin inşallah :)

Krdlya muayene 150 tlydi ama yılbaşında zam gelmiş olabilir haftaya gideceğim doğum 4bin olacak dendi

Ogretmenanne35 3 hafta önce gittim herhangi bir değişiklik yoktu. Cumartesi gidicem bakalım ne olmuş görürüm o zaman. Ama zam gelicek diyorlardı. Gittikçe artıyor 🤔

Mevreee canim daha öncede konuşmuştuk egepole giden birinden duydum normal dogum olursa kendi doktorumuz gelmiyomus gece nöbetçi doktor kimse o dogurtuyomus dogrumu acaba

Neseli5 en son 4.500 falandı herşey içinde özel oda ve fotoğraf çekimi 2021 fiyatları için bu ay sonu gidip görüşeceğim

nazlcandrli doğru canım kimse nobetci o doktorla doğum yapiyosun ben suyum geldi mesai saatleri içindeydik Allahtan kendi doktorumla yaptım doğumu 🤗

SedaCeki bende o doktora muayene olmak istedim fakat cesmeye uzak kaldigi icin dusundum acikcasi.. Birde oyak indirimi var mi bilginiz varmi acaba?? Muayene ucretleri ne kadar dogum fiyatini biliyormusunuz??

brrkkrc direk hastaneyi arayip ogrenebilirsiniz ben guzelyalida oturuyorum bize de aslinda uzak ama Hakan bey torbalida bile olsa giderdim. 12+4 teyiz suan ve o kadar memnunum ki guleryuzunu gectim tecrubesi kültürü yaklasimi ulasilabilirligi mutlaka gidin bir taniyin derim asla baskasina gitmek istemzsiniz.

Benin siogrtam muayene ucretini karsiliyor ama sira beklerken muayene ucreti olarak 275 tl duymustum ne kadar doru bilmiyorum en iyisini hastane soyler.

SedaCeki tesekkur ederim cok naziksiniz.. Bende 14+5 oldum.. cinsiyeti soyledi mi doktor bellimi sizin??

Mavilotta cemil beyle başladım bende fakat egepol genel olarak çok kalabalık bir hastane ve doktorlar devlet hastanesindekiler kadar yoğun o nedenle anneye karşı rahatlatıcı ilgili alakalı değiller sorduğun kadarını cevaplar fazlasını konuşmaz. Cerrahisinin iyi olduğunu söylüyorlar ona sözüm yok ama alaka çok önemli.Bu nedenle değiştirme kararı aldım