Aybuke1 o zaman ilk önce Allah hayırlısıyla kurtarsın sağlıklı bi şekilde 🙏🏻

Bakalım benim doğum zamanına kadar durumlar ne olacak fiyat olarak

SB_ Aminn canım inşallah hepimizi 🙏🙏 sen kaç haftalıksın

• SB_ bunu yanıtladı.
    • SB_ bunu beğendi.

Aybuke1 aaamiiiiin canım 🙏🏻🙏🏻
      19+5 anlayacağin daha var bana

MinikMaya ben Çınarlı hastanesinden onur beye gidiyorum arkadaşımın tavsiyesi ile muayene fiyatı zamla 150 TL olmuş doğum 3100 TL idi şuan ne kadar bilmiyorum memnunum

Alfabetaa bende Elif hanıma gidiyorum ama 3 haftada bir çağırıyo iki haftada gittiğimde niye geldin diyo resmen bu olayına sinir oluyorum 🙄

Beylikdüzü Medilife dan haberi olan var mı 😐

Easliii aaaay saol canım benim ya bilgini beklicem benim randevu 20 sinde

Yagmurgndz tekli odaydı pandemiden dolayı eşim ve annem hep yanımdaydı sancı sürecinde açılmam tam olduktan sonra doğumhaneye aldılar dr. Geldi 15 dk içinde doğurdum. Hastanenin kendi ebeleri de çok iyiydi. Dr.dan Önce beni motive ettiler neler yapmam gerektiğini söyleyip zeytinyağıyla masaj yaptılar sağolsunlar 15 dk da onlar öyle ilgilendiler ben memnun kaldım dr. Ve ebelerimden hastanenin ebeleriydi.

Nil_ hayırlı olsun Bebeğiniz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah dr. Kimdi normal doğum mu yaptınız?

• Nil_ bunu yanıtladı.
          • Nil_ bunu beğendi.

paradiseeeeee Canım ben bugün gittim hastaneye muayene ücreti 115 TL olmuş nst 60 TL olmuş normal doğum fiyatını sormadım ama sezaryan fiyatı 2450 TL ben sorduğumda 2850 olmuş kan tahlilleri bu fiyata dahil covit testi içinde 185 TL istediler Allah nasip ederse salı günü sabah 7 de yağışım yapılcak 😊

Gelincikkkk he iyi çok bişi gelmemiş hadi bakalım hayırlı haberler inşallah Allah saglıkla güzel günler nasip etsin hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasipetsin çok sevindim oh be güzel daha benim çok var doğuma 🥰🥰

paradiseeeeee Aynen ben daha fazla yapmışlardır diyordum ve artık yapcak bişey yok diyorduk çünkü Bedia hanım aşırı memnunum ilk dogumuda kendisi yaptırdığı için ikincide kesinlikle başka birini düşünmedim hayırlısıyla once ben sonra vakti zamanı geldiğinde sende kucağına alırsın inşallah bebeğini canım 🥰🙏😊

Pelinoz sezeryan yaptım .dr um Fatma cetin pelit.sağolun amin ☺💓

Gelincikkkk amin inşallah bende cuma Selda hanıma gidicem bakalım onun ücreti ne kadar oldu bende öğrenir haber veririm sana

Arslaninannesi merhaba fiyatları bu gün öğrenebildim aşırı zam gelmiş normal doğum yılbaşı öncesi 2500 TL şimdi 3750 olmuş gece doktor mesaisi 500 TL den 1000 TL olmuş (yani doğum geceye denk gelirse 4750 ) sezeryan ise yılbaşı öncesi 3200 TL şimdi ise 4500 olmuş bu kadar zam yapılmaz ki 😡😡

Hande-- merhaba denizlide ne kadar olmuş acaba doğum fiyatları bende denizlideyim