Evet benim hastanede bin beşyüzdu normal doğum şimdi iki bin olmuş güneşli de Yaman carrahı hastanesine gidiyorn Eray Balcan a
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Antalya’da olanlar doğum ücreti ne kadar min Max arasi ?
Nagihann12 İzmir mi ucuz?🙈 6-7 bin tl en az😅
Ayseninkizi11 Normal doğum fiyatı mı?
Medicana Çamlıca normal doğum 7000,sezeryan 8000 tl.
Malatya da özel hastaneye gidiyorum sorduğumda 3500 4500 arası dediler sezaryen ve normal aynı
Hatice_karadag Ben 300 tl ye muane oldum haftaya gene gidecem bakalim ne kadar oldu 😂😂😂
Gencanne16 öğrendiniz mi acaba
Hatice_karadag 2015 de ilk kızıma doğum yaptım 950 tl ödedik.. şuan 2. Kızıma gebeyim 5 milyar olmuş ücret mecbur devlette dogurcam okadar bütçemiz yok
Hatice_karadag muayene ücreti 200
normal doğum 5000
Sezeryan 5750
hepidural sezeryan 6250
tugbade hangı hastanne
Bushraaaaa hangı hastane
Ben bir ay önce sormuştum 8000 di zamdan etkilenecem büyük ihtimalle bakalım kaç oldu.muayene 550 TL o da artmıştır.
paradiseeeeee hayir, onuda cok arastirdim fakar sosyal medyadaki gibi ilgi alaka gostermedifini ogrendim cogu yerden, birde cok yogunmus. Çiğdem güler’e gidiyorm
Sevi36610 hangı hastane
cryingbaby valla mı araştırdıysan dogrudur zaten hiç bişey sosyal medyadaki gibi değil hem kandırma halk olarak çok gözümüzü açmalıyız çok
anni-8 350 idi geçtigimjz yilda, şuan bilmiyorum
Asya2021 harika bi bayan hekimlik bilgisiyle insanligi ge hastanin dusuncelerine olab saygisiyla fiyati yuksek oldugu icin o hastanede dogum yapmayi dusunmuyorum ama doktoruma mutlaka muayeneye gidicem
Zehraaa98 ben yalova da yaşıyorum.özel Kocaeli hastanesi.doktorum orayla anlaşmalı.sadece özel bakıyor SGK anlaşması yok o yüzden pahalı bir tık daha.