DemetCeylan çok garip gelicek ama 3.160 gram doğdu biz hep ultrasonda 3.850 leri görüyorduk halbu ki. 🙂
Doğum günümde gelen bir prenses...
Duamm inşallah teşekkür ederim... 🙂)
[bilinmeyen] inşallah olur 😬
Fatos27 yaaaa gerçekten mi olsun boğa Burcu olucak sanırım en azından 😍
Esrabayrakdar yaa çok teşekkür ederim 😍 ne güzel tesadüf olmuş
MerveYildirim çok çok sağolun aminnn darısı tüm annelerin başına 💛💛💛
milagrooo super ya böyle hikayeler duymak güçlendiriyor beni. Amin canım meleklerimizi sevgiyle büyütürüz inş.
Gozun aydin allah anali babalı buyutsun. De benim anlamadigim burda okudugum yazilarn bi cogu dogum sonrasi temizlik yaptığını yaziyor yahu kaciyornu bu temizlik ameliyatli ameliyatli bide baska yapcak kimse yokmu 😁 nys genel anestezide en cok duydugum uyanirken kesi acisindan bahsetmemissiniz çok gzl bi dogum olmus hayirli evlat olsn insallah
milagrooo çok çok güzel bir şekilde sezeryan doğumu anlattığın için teşekkür ederim korkanlara hatta korkutanlara bu güzel hikaye ders olsun gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun yolu hep açık olsun prensesin 💕
milagrooo Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım ne güzel kurtulmuşsun.Benimde Doğumum Doğum günümden 2 gün sonraya denk geliyor hayırlısı bakalım bizimki ne olacak 🤗
newra dualarım sizinle inşallah 💛💕
Eagil acı hissetmedim çünkü ne yalan söylim, sadece ayağa ilk kalkış zor oldu ama dayanılmayacak gibi değildi o da 😁
Deletedmom35 hiç ama hiç korkulacak bir olay değil, sezeryan sonrası günlerce yatıyorsun algısı var bence herkesin aşması lazım bunu bilmesi lazım... ertesi günü hayatına devam ediyorsun üstelik ben bebeğimle de kendim ilgilendim evimle de kendimle de... 🙂
milagrooo öyle bir anlatıyorlarki öyle bir yorum yapıyorlarki insanın moralini bozuyorlar kadın doğum yapmamış daha önce ilk doğumu sanırsın 50 doğum yapmış sezeryan olmuş ölmüş bitmiş 😄 seninde ilk doğumun ne biliyorsun bi bilgin yok bari fikrin de olmasın kötü yorum yapma ... yok sezeryan olan anne olmaz yok bebeği alışmaz yok bilmem ne bıktık böyle aptal saptal yorumlardan o yüzden senin güzel yorumunu herkes okuyup güç kuvvet almalı darısı başımıza inşallah
milagrooo allah annali babali saglikla buyutun insallah