milagrooo yok canım ya ikizler olur artık ama Mayıs doğumlu oluyo

milagrooo maşallah Allahım hayırlı uzun ömür versin kızına insallah bizlere dua et hayırlısıyla bizde tadalım o duyguyu canim❤❤❤

milagrooo super ya böyle hikayeler duymak güçlendiriyor beni. Amin canım meleklerimizi sevgiyle büyütürüz inş.

Gozun aydin allah anali babalı buyutsun. De benim anlamadigim burda okudugum yazilarn bi cogu dogum sonrasi temizlik yaptığını yaziyor yahu kaciyornu bu temizlik ameliyatli ameliyatli bide baska yapcak kimse yokmu 😁 nys genel anestezide en cok duydugum uyanirken kesi acisindan bahsetmemissiniz çok gzl bi dogum olmus hayirli evlat olsn insallah

milagrooo çok çok güzel bir şekilde sezeryan doğumu anlattığın için teşekkür ederim korkanlara hatta korkutanlara bu güzel hikaye ders olsun gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun yolu hep açık olsun prensesin 💕

milagrooo anladım canım şuan bebeğinde sende iyisiniz ya daha ne olsun Allah sağlıkla huzurla büyütsün inşallah

milagrooo Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım ne güzel kurtulmuşsun.Benimde Doğumum Doğum günümden 2 gün sonraya denk geliyor hayırlısı bakalım bizimki ne olacak 🤗

Eagil acı hissetmedim çünkü ne yalan söylim, sadece ayağa ilk kalkış zor oldu ama dayanılmayacak gibi değildi o da 😁

Deletedmom35 hiç ama hiç korkulacak bir olay değil, sezeryan sonrası günlerce yatıyorsun algısı var bence herkesin aşması lazım bunu bilmesi lazım... ertesi günü hayatına devam ediyorsun üstelik ben bebeğimle de kendim ilgilendim evimle de kendimle de... 🙂

milagrooo öyle bir anlatıyorlarki öyle bir yorum yapıyorlarki insanın moralini bozuyorlar kadın doğum yapmamış daha önce ilk doğumu sanırsın 50 doğum yapmış sezeryan olmuş ölmüş bitmiş 😄 seninde ilk doğumun ne biliyorsun bi bilgin yok bari fikrin de olmasın kötü yorum yapma ... yok sezeryan olan anne olmaz yok bebeği alışmaz yok bilmem ne bıktık böyle aptal saptal yorumlardan o yüzden senin güzel yorumunu herkes okuyup güç kuvvet almalı darısı başımıza inşallah

Deletedmom35 öyle insanlara kulak asmamak en Güzeli. Gözünü kapatıyorsun kalktığında bebeğin yanında oluyor. O stresi o korkuyu unutup gidiyorsun hatta hiç yaşamıyorsun bir kaç saat sonra ayağa kalkmak hele çok güzel şu an hiç yaşamamış gibiyim normal Doğum sonrası oturamıyoruz bile diyorlar tabi ki en doğalı olsun isterdim ama olmayınca da üzülmenin bir anlamı Yok aksine ben sevindim bile böyle geliştiği için... inşallah hayırlı doğumlar diliyorum sana da herkese de 💛

milagrooo yaa cok duygulandım o kadar içten anlatmıssınız ki 😢 Rabbim yavrunuzla güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

milagrooo tebrik ederim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin🌷💐

adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
            bir ay sonra
            Esrabayrakdar merhaba sizi aramadan buldum rabia yıldırım akbaş doktorunuzmuş sanırım normal dogum yapmıstınız dogum hikayenizi yazdınız mı acaba bende normal dogum istiyoeum doktorumuzda aynı sizi destekledimi benim biraz erken oldugu için daha zamanımız var dogumu konusmaya dedi acaba siz memnun musunuz dpgum nasıl gecti biraz bahseder misiniz
              Dilaam evet yazdım doğum hikayimi bnada erken derdi hep moral motivasyon olarak iyiydi cok şükür