milagrooo Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım ne güzel kurtulmuşsun.Benimde Doğumum Doğum günümden 2 gün sonraya denk geliyor hayırlısı bakalım bizimki ne olacak 🤗

Eagil acı hissetmedim çünkü ne yalan söylim, sadece ayağa ilk kalkış zor oldu ama dayanılmayacak gibi değildi o da 😁

Deletedmom35 hiç ama hiç korkulacak bir olay değil, sezeryan sonrası günlerce yatıyorsun algısı var bence herkesin aşması lazım bunu bilmesi lazım... ertesi günü hayatına devam ediyorsun üstelik ben bebeğimle de kendim ilgilendim evimle de kendimle de... 🙂

milagrooo öyle bir anlatıyorlarki öyle bir yorum yapıyorlarki insanın moralini bozuyorlar kadın doğum yapmamış daha önce ilk doğumu sanırsın 50 doğum yapmış sezeryan olmuş ölmüş bitmiş 😄 seninde ilk doğumun ne biliyorsun bi bilgin yok bari fikrin de olmasın kötü yorum yapma ... yok sezeryan olan anne olmaz yok bebeği alışmaz yok bilmem ne bıktık böyle aptal saptal yorumlardan o yüzden senin güzel yorumunu herkes okuyup güç kuvvet almalı darısı başımıza inşallah

Deletedmom35 öyle insanlara kulak asmamak en Güzeli. Gözünü kapatıyorsun kalktığında bebeğin yanında oluyor. O stresi o korkuyu unutup gidiyorsun hatta hiç yaşamıyorsun bir kaç saat sonra ayağa kalkmak hele çok güzel şu an hiç yaşamamış gibiyim normal Doğum sonrası oturamıyoruz bile diyorlar tabi ki en doğalı olsun isterdim ama olmayınca da üzülmenin bir anlamı Yok aksine ben sevindim bile böyle geliştiği için... inşallah hayırlı doğumlar diliyorum sana da herkese de 💛

milagrooo yaa cok duygulandım o kadar içten anlatmıssınız ki 😢 Rabbim yavrunuzla güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

milagrooo tebrik ederim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin🌷💐

adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
      bir ay sonra
      Esrabayrakdar merhaba sizi aramadan buldum rabia yıldırım akbaş doktorunuzmuş sanırım normal dogum yapmıstınız dogum hikayenizi yazdınız mı acaba bende normal dogum istiyoeum doktorumuzda aynı sizi destekledimi benim biraz erken oldugu için daha zamanımız var dogumu konusmaya dedi acaba siz memnun musunuz dpgum nasıl gecti biraz bahseder misiniz
        Dilaam evet yazdım doğum hikayimi bnada erken derdi hep moral motivasyon olarak iyiydi cok şükür
        Dilaam Tekrar kopyladım sana hikayemi
        Mayıs annesi olcaktım Nisan annesi oldum 🙏🏻
        Merhaba hanımlar benim doğum hikayemde şöyle başladı 19 nisanda kontrolde 37+3tüm 1 cm acıklığım vardı bi hafta sonrasında tekrar kontrolüm vardı ama bigün öncesinde yani 25 nisanda nişanım geldi doktora yazdım gel bi bakalım dedi. Gittik vajinal muane yaptı yine 2cm acıklığım olmuş bn şok ara ara sancım oluyodu ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim bide normal ultrasondan baktı suyum azalmış (bu arada hiç farketmedim herkesde bir olmuyormuş şarıl şarıl olmadı benim haberiniz olsun dikkat edin ) nstye bağladı sancılarım düzenliymiş ama sık ve şiddetli değilmiş oğlum strese girmiş sanırım kasılmalarım falan oluyordu riske atmayalım suyun bitmeden yarın başlatalım doğumu dedi. 26nisan perşembe günü 38+3 ile saat 10da yatışım yapıldı açıklığım 3cm olmuştu. Nstye bağlandım 1 saatte bir falan kontrol ediliodum öğlen falan 4cm oldu kendi sancım yeterli olmadığından suni sancı takıldı sürekli yürüttüler sancı geldikce gittim kontrol ettiler sonrası geldi ama 4cmden sonra gelen sancılara zar zor sabredip katlandım en son büyük tuvaletin varmış gibi hissettiğinde gel dediler öle oldu saat 16-16:30 gibi gittim 9cm olmuştu tamm doğuma alıyoruz dediler alındım çatala ıkındırdıkca ebe ıkındırdı doğumu başlattı. Bi süre sonra doktorumda geldi cok zor oldu ıkınmayı beceremediğim için hep yarıda bırakıyormuşum en sonunda ebe karnıma bastırdı doktor kesi attı ıkındım bi kaç sefer daha velhasıl 17:30da oğlum 3570gr 51.5cm olarak dünyaya geldi.kesi yapıldı maalesef doktor dikişlerimi atarken oğlumu temizleyip bi beze sarıp getirdiler inanamadım bu benim mi diye o halde öptüm sevdim doyamadım.Sonra bidaha kucağıma alamadım doğum esnasında zorlandığı için solunumunda sıkıntı vardı yoğun bakıma almışlar anca sütümü sağıp verdim bi gün sonrasına şırıngayla anca verceklerdi cok az oldu üzüntüden olmadı sanırım 😕 gittim gördüm cok tatlıydı öle görmekde baya üzdü tabi ama yinede şükrettim iyiye gittiği için
        Beni taburcu ettiler doğumdan sonraki gün oğlum orda kaldı ctsi öğlen yine gittim biberon emzik ıslak mendil biriken sütümü götürdüm gördüm daha iyiymiş enfeksiyon cıkmamış kanında cok şükür pazar günü gel emzirmeye çalışalım eger emerken morarmaz solunumda zorlanmazsa pztsi cıkarırız dediler o an ne kadar sevinip mutlu olduğumu anlatamam 🙏🏻 bin şükür dedim sütümü bile etkiledi sağdım bigün öncesinden daha iyiydi.pazar gittim giderken evde biriktirdiğim sütleri azda olsa götürdüm ve o muhteşem an 👼 doğumdan sonra ilkkez buluştuk verdiler kucağıma aç göğsünü dediler cok şükür tuttu göğsümü az ve yavaş yavaşda olsa emdi.inanın o ana mutluluktan ağlamamak için zor tuttum kendimi.pztsi tekrar gittim solunumu düzelmişti fakat sarılığı yüksek çıkmıştı bu seferde yine cıkarmadılar ışın veriyorlarmış neyseki bu sabah aradılar taburcu ediyoruz dediler evden nasıl cıktığımı bilemedim o an dikiş acılarımı bile unuttum neyseki cok şükür şimdi beşiğini doldurdu uyuyor 🙏🏻
        maraton şimdi başladı emzir altını temizle uyusun 🐣 Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
          Esrabayrakdar ya cok tesekkür ederim sizide ygrastırdım peki eşiniz veya bi baskası yanınıza girdi mi veya girmek isterse aluyorlar mı birde doktor eğidural tavsiye etti mi siz mi istemediniz acaba
            Dilaam rica ederim yok eşim yanıma girmedi ben yanıma almak istiodum aslında bi kontrol esnasında ebeye sordum alabiliyormuyuz die doktor izin verirse alırız dedi sonra ben o can havliyle unuttum 🙈
            Epidurali öneriolar tabiki ama ben istemedim cnm
            Bu arada ne kadar kaldı sizin doğuma ?
              Dilaam oohooo daya yolun yarısındasın 🙈
              Tabi doktor erken der bn yanlış hatırlamıosam 30larda sormuştum doğumu daha erken demişti sana öle demesi cok normalmiş 😂
              Her sorunu sor benim en sacma sorularıma bile cevap veriodu sağolsun 🤗
              Doğumdada cok uğraştı sabırla destek verdi cok şükür 🙏🏻