Doğum günümde gelen bir prenses...
milagrooo Çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla büyümeyi nasip etsin inşallh👐 Allah nasip ederse benim de oğlum olucak inşallh benim dogum günüm 2 Eylül eşiminki 3 Eylül oğlumuzun ki de bu tarihe geliyor inşallh
milagrooo Allah bağışlasın gözün aydın 🙏🏻
bende 26nisanda beylikdüzü kolanda doğum yapmıştım 😊
Okurken gozlerim doldu , mutlu sonla biten guzel bir anlatım olmus . Rabbim saglikli buyutmeyi nasip etsin .
Hayirli ugurlu olsun ❤
Pinkoloji amin çok teşekkür ederim ilk günler süt biraz az geliyor ama üzülme. Bir damlası bile çok değerli o sütün en kötü sağar ve şırınga ile bebeğe verirler. İki gün sonra üç saatte bir tişörtün süt içinde kalıyo yani sütün geliyor. Ağrı dedikleri şey büyütülecek değil ben ertesi günü evde detaylı temizlik yaptım öyle söylim. Annem yanımda kalıcaktı ama gerek bile duymadık iyi olduğum için. 🙂 İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın sende, sevgiler!
Merversan o an öyle bir şey oluyor ki akışına bırakın sadece... O gücü Allah veriyor ve geçip gidiyor süreç tıpkı rüya gibi hatırlamıyorsunuz bile... 🙂
Ayselcnt nefessiz kalmadım aslında bebek kalbi yavaşladığı için daha çok oksijene ihtiyaç duyuldu...
Gfrn sonradan sordum aynı soruyu doktora, o an ki aşırı titreme ve şok anı nedeni ile genel anesteziye sokmuşlar. Ben rahat olamadığım için bebeğe zarar vermeyeyim diye... 🙂
DemetCeylan çok garip gelicek ama 3.160 gram doğdu biz hep ultrasonda 3.850 leri görüyorduk halbu ki. 🙂
Duamm inşallah teşekkür ederim... 🙂)
[bilinmeyen] inşallah olur 😬
Fatos27 yaaaa gerçekten mi olsun boğa Burcu olucak sanırım en azından 😍
Esrabayrakdar yaa çok teşekkür ederim 😍 ne güzel tesadüf olmuş
MerveYildirim çok çok sağolun aminnn darısı tüm annelerin başına 💛💛💛