• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Happy- aynen ben de öyleyim araştırdım sıkıntı olacak bi durum yok gibi kontrol altında tutulunca 🙏🏼

Aye_03 dün acile gittim canım kanamam vardı 🥺 yatıyorum bugün iğne yapıldı serum takıldı bebek duruyor şükür dıyduk kalp atışını ❤️ İnşallah durur 😞 sen nasılsın nasılmış bebek

ogluileannesi Bi sıkıntı yok kuzum herşey güzel kalp atışlarını duyduk 😍🥰 inşallah düşmez kuzum rabbim bebegini sana bagışlasın 🙏🙏

Saray1 Benim de son regl tarhim 12 kasımdı, 12 aralikta test yaptim pozitif cikti ve ayni gun doktora gittigimizde vajinal ultrasonla keseyi gördük.Yarin 2.kontrolüme gidecegim.Umarım her şey yolundadır sizin için de.Sağlıkla kucagımıza alırız inşallah

Benimde dün doktor kontrolüm vardı, kalp atışını duydum şükür 7+1 e girdik bizde❤️ Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı😍

Nesim

Nesim bende yarın gideceğim doktoruma bakalım neler diyecek. İnşalllah sağlıklı bi şekilde alırız kucaklarımıza ve isteyen herkese nasip etsin Allahım ❤️

Nesim benim de aynen 12 kasimdi. Daha bugun keseyi gormeye gideceğiz. Umarim karindan gorunur. Sizin karından ne zaman gorundu ?

Saray1 benimde yarın ilk kontrolüm var umarım güzel haberlerle burada oluruz yarın 😍

Sselma tahminime göre bende Ağustos da doğuracağm henüz doktora gitmedim 2 aylık bebegim

duygu54 bende programa göre 4+5 im sizin sat kaçtı canım? Bide ilk beta değeriniz neydi

Feride-42 benimde sat 19 kasımdı..nasil gidiyor gebeliginiz canım ? Tekrar doktora gittiniz mi ilk betada sonra

duygu54 evet gördük :) geçen cuma betam 511di, doktor, yanlis ölçmüşler daha yüksektir çünkü kese gayet net görünüyor dedi.

6+3 benimde ve kalp atışı için ne zaman gitmeliyim bilemedim ayın 17 sinde gitmiştik kontrole iki hafta sonra kalp atışını duyarız demişti acaba daha mı geç gitsem