• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Gulnihal aynı ağrıları yaşadım. Adetime bir hafta kala başladı kasık bel ve bacak ağrılarım. Adetim gelicek diye düşünmüştüm fakat gelmeyince evde test yaptım negatif cıktı. Sancılarım bir haftaya yakın devam edince ve şiddetlenince doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Küçük oldugu için ezcanedeki testlerde çıkmamış. Bel ağrısı kasık ağrısı bacak ağrısı 2-3 hafta sürdü. Şuanda sadece bel ağrılarım var ve ara sıra bacağıma saplanan bir sancı. Doktoruma sordum ve çok normal dedi.

duygu54 gördünüz mü keseyi duygu.baktirdim bugün 4+4 gunlukmus benimkisi😍

Bares bende de var cnm .ama daha çok kasık ağrısı.hem sağ hem sol. Bı de çok fena bacaklarım agriyo varis ağrısı gibi.sanki romantizmam var gibi ağrıyor.bas ağrısı cabası

Gulnihal ben de aynı batmalar çok fazla hem sağ hem sol. Aman sağlıkla kucağımıza alalım da bu ağrıları çekmeye razıyım

Sselma 7+1iz Allah’ın izniyle Ağustos görünüyor 😅 Rabbim herkese kolay doğumlar versin şimdiden 🙏🏻

Mom8899 amin cnm ilk senin bebeğe merhaba diycez Ağustos anneleri olarak öyle görünüyor 😍😍

Sselma ama büyük ihtimal benimki geç döllenme salı günü kan tahlilinde 84 çıktı değerim 19 Kasım sat

Sselma Allahın izniyle inşallah 🙏🏻 Düşük tehlikem var ilaç kullanıyorum, Rabbimin izniyle sağ Salim gelsin bebeğim 😕 Anneler dua edin bana ve bebeğime 🙏🏻

Sselma ben göremedim maalesef haftaya tekrar çağırdı bakalım 🤷🏽‍♀️

Sselma 5+4 um bi oglum var 20,5 aylik bakalim rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin sadece saglik ocaginda kan verdim kadin doguma gitmedim ayin 25 inde gidicem insallah

duygu54 benim de görülmedi ama alttan muayene yaptı öyle çıktı

Mom8899 lokma cnm arkadaşımda vardı hala ilaç kullanıyor son ayına girdi.ama hiç bı iş yapmiyodu.ona dikkat et .Allah’ın izniyle bı sıkıntı olmaz

5+2 ❤️ Geçen hafta 965 beta ile keseyi göremedik. Bugün gidip göreceğim inşallah🙏🏻
                    Şuan beta 8.735 🐥 bir aksilik olmazsa doktor 18 Ağustos doğum tarihi verdi. 🧿