• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Merhaba kızlar bizde 5+1 iz henüz kalp atışı için gitmedim İstanbul Avrupa yakası Başakşehirde yaşıyorum onerebilcegeniz gerçekten iyi bi doktor ve hastane varmı arastirma aşamasındayım teşekür ederim 💕 sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza bebiskolarimiziiii 🥰🥰

dilan4 evet Salı günü kalp atışını dinledim. Zaten kese önceki hafta görülmüştü

MirasogluMerve Aynı bölgede oturuyoruz, bende aynı şekilde iyi bir doktor araştırıyorum kendime umarım güzel tavsiyeler gelir ☺️

Mervefrt lütfen bulursanız banada söyleyin 🤗 Medipol mega kalabalık diye gitmek istemiyorum

merve8821 bende aynıyım ve sezeryan olacağım için kalmam temmuz da gelir heralde 🤣

EsilaErtugrul benimde kanamam vardi ayni sekilde hastaneye gittim kalp atisi var kese yaninda kanama alani varmis progestan verdi
      tsh da yuksekmis onun icinde dahiliyeye yonlendirdi ilac falan kullaniyorum insallah bi dahaki kontrolumde kanama alani olmaz

MirasogluMerve Benim tüp bebek işlemi olduğu için gittiğim bir doktor vardı Fulya Akademi de ilk kontrolümede oraya gidicem. Ama ilerisi ve doğum için farklı bir doktor bulmam lazım.

Saray1 ufak olduğu için görünmüyor dedi ama bilemedim

Happy- benimde tsh yüksek çıktı dahiliye doktoru ilaç verdi 12. Haftaya kadar düşürmeyi hedefliyoruz dedi

tkirlay ay insallah düşer ya bende yeni başladım ilaca 3hafta sonra tekrar tahlil yapilacak düsmuş olur umarim

tkirlay inşallah birşey yoktur sağ Salim kucağına almayı nasip etsin allahım

Happy- aynen ben de öyleyim araştırdım sıkıntı olacak bi durum yok gibi kontrol altında tutulunca 🙏🏼