• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Saray1 ufak olduğu için görünmüyor dedi ama bilemedim

Happy- benimde tsh yüksek çıktı dahiliye doktoru ilaç verdi 12. Haftaya kadar düşürmeyi hedefliyoruz dedi

tkirlay ay insallah düşer ya bende yeni başladım ilaca 3hafta sonra tekrar tahlil yapilacak düsmuş olur umarim

tkirlay inşallah birşey yoktur sağ Salim kucağına almayı nasip etsin allahım

Happy- aynen ben de öyleyim araştırdım sıkıntı olacak bi durum yok gibi kontrol altında tutulunca 🙏🏼

Aye_03 dün acile gittim canım kanamam vardı 🥺 yatıyorum bugün iğne yapıldı serum takıldı bebek duruyor şükür dıyduk kalp atışını ❤️ İnşallah durur 😞 sen nasılsın nasılmış bebek

ogluileannesi Bi sıkıntı yok kuzum herşey güzel kalp atışlarını duyduk 😍🥰 inşallah düşmez kuzum rabbim bebegini sana bagışlasın 🙏🙏

Saray1 Benim de son regl tarhim 12 kasımdı, 12 aralikta test yaptim pozitif cikti ve ayni gun doktora gittigimizde vajinal ultrasonla keseyi gördük.Yarin 2.kontrolüme gidecegim.Umarım her şey yolundadır sizin için de.Sağlıkla kucagımıza alırız inşallah

Benimde dün doktor kontrolüm vardı, kalp atışını duydum şükür 7+1 e girdik bizde❤️ Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı😍

Nesim

Nesim bende yarın gideceğim doktoruma bakalım neler diyecek. İnşalllah sağlıklı bi şekilde alırız kucaklarımıza ve isteyen herkese nasip etsin Allahım ❤️

Nesim benim de aynen 12 kasimdi. Daha bugun keseyi gormeye gideceğiz. Umarim karindan gorunur. Sizin karından ne zaman gorundu ?

Saray1 benimde yarın ilk kontrolüm var umarım güzel haberlerle burada oluruz yarın 😍