• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

duygu54 evet gördük :) geçen cuma betam 511di, doktor, yanlis ölçmüşler daha yüksektir çünkü kese gayet net görünüyor dedi.

6+3 benimde ve kalp atışı için ne zaman gitmeliyim bilemedim ayın 17 sinde gitmiştik kontrole iki hafta sonra kalp atışını duyarız demişti acaba daha mı geç gitsem

6+2 merhaba
haftaya doktora gideceğimmm çok heyecanlıyımmm
hiç bi belirti yok şuna bende ya normal midir
midem falan bulanmıyor sadece göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı

evreM-0 benim programa göre 5+4 perşembe gideceğim ama betam dün2666 ydı 🤷🏽‍♀️

Busra_Bozkurt benim ilk kontrolüm 12 aralıktaydı, vajinal yoldan bakılarak kese görüldü.Bugün tekrar vajinal ultrasonla bakıldı kese içinde bebeğimizi görebildik henüz 3mm çok küçük ama derinden de olsa kalp atışları duyuldu❤️
2 kontrolümde de karından bakılmadı

Sselma ayyy bende bugun 4+2 oldum cok korkuyorum kimyasal yada dış gebeliktir diye inşallalh saglıklı bir gebeliktir perşembe kontrolüm var🥰

gokbennn bugün 6 haftalık oldum yarın randevum var canm. 4+3deykn keseyi gördük

Aye_03 tebrik ederim kaç haftalıkken duydunuz bende duyarım İnşAllah

Sidlya 7+2 duydum canım inşallah duyarsın kuzum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasn🙏😇

Merhaba bende bugün 5. Haftama başlıyorum. Doktora gideceğim keseyi göremeyeceğim diye çok korkuyorum

Bugün keseyi görmeye gideceğim doktor tekrar beta ya bakacak mı kızlar ona göre sabahtan mı gitsem bana öğleden sonra gel demişti

Ben gittim bugün gelişmemiş haftaya çarşamba tekrar bakacak eğer yine aynı boyuttaysa gelişmediyse kürtaj maalesef 😔😭