mucizeannesi1 allahım kucağına almayı da nasip eder inşallah
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
Allah nasip eder saglikli ve düzenli bir hamilelik gecirirsek Ağustos’ta gelicek bebeğim :) 6+1 den selam ❤️
Merhaba 🍀rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿🤲🏻 6+6 doktorumuz nasip olursa Doğum 4 Ağustos 2021 🤲🏻
6 + 2 bendee 🥰@
Saray1 hepimizin insallahh hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar bizlere🤲
4 haftalık gebeyim ama adet sancısı çekiyorum belim ağrıyor sizde de oluyor mu?😒
Bares kesinlikle. Kasıklarım ağrıyor özellikle
Sselma bende Ağustos annesiyim 4+1
Benim de sat a göre 5 haftalığım Allah nasip ederse🤲 Ins. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
7 yaşında bir oğlum var. 5 temmuzda 38+3 günlük kızımı kaybettim 😔 bu da 3.inşallah Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Dualarınıza talibim
Gulnihal aynı ağrıları yaşadım. Adetime bir hafta kala başladı kasık bel ve bacak ağrılarım. Adetim gelicek diye düşünmüştüm fakat gelmeyince evde test yaptım negatif cıktı. Sancılarım bir haftaya yakın devam edince ve şiddetlenince doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Küçük oldugu için ezcanedeki testlerde çıkmamış. Bel ağrısı kasık ağrısı bacak ağrısı 2-3 hafta sürdü. Şuanda sadece bel ağrılarım var ve ara sıra bacağıma saplanan bir sancı. Doktoruma sordum ve çok normal dedi.
Tugbabuglem58 evet duyduk 🥰 siz duydunuz mu 😍