Sselma ya bende bende 🙏 allahım izin verirse inşallah
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
Bende 7+0 bugün.. bende agustos annesi olucam inşallah, bu ilk aylar geçerse bir an önce daha mutlu olucam😞
Mgs21715 bende daha kontrole gidemedim canim ya benim kadin dogum doktorum covidten vefat etmis doktor ariyorum ve hastane konusunda endiseliyim
ertugrulunannesi temmuz ağustos hangisine gelirlerse🤗 gittin mi doktora peki keseyi gördünüz mü kalbini dinleniz mi ben henüz gitmedim de🤷♀️
- Düzenlendi
5+6 bende burdayım geçen hafta gitmiştik kese görünmedi düşük tehlikesi var deyip iğne verdi tedirgin olmuştum ama dün keseyi gördük çok şükür😍 iğneye devam ediyoruz🤲
EsilaErtugrul benim de bugün 7+0 yarın eğer güzel haberler alabilirsem bende ağustos annesiyim inşallah 🙏🏻 Kalp atımını duydunuzmu
Tugbabuglem58 anladım canım hayırlısı olsun inşallah 😍
gozde3592 evet duydum ama bugün kanamam oldu ve sancıyla beraber hastaneye gittik kalp atışı var ama düşük tehlikesi var dediler malesef
EsilaErtugrul inşallah bişi olmaz tutunur canım bende yarın gidecem hastaneye inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur🙏🏻
Mervefrt 💕 rabbim sağlıkla kavuşmayı nssipeylesin
Kızlar 7. Haftalık olduk ama hala normal ultrasonda gözükmüyor alttan muayenede gözüküyor kalp atışlarınızda duyduk normal mi bu durum tedirgin oldum biraz :(
Sselma bizde 5+3 üz 🐣
Yasemin0728 aynı gündeyiz ☺️
Mervefrt ne güzel 😊 kontrole gittiniz mi
Yasemin0728 Haftaya çarşamba ilk kontrolüm olucak 6. Haftaya girelim istedik. Siz gittiniz mi?
Sselma 5+2 bende burdayım 😍
Sselma ben de varım inşallah 😊 6+1 iz şuan 💙