Merhaba güzel anneler Allah’ın izniyle bizde
7hafta 3gunluk olduk inşallah Allah’ın iznıyle epimiz evlat larımızı sasalim kucamiza alalim amın 🤲🏻🤲🏻❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️🤰🏻🤰🏻
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
- Onay Bekliyor
Babylu ben covidden dolayı kan vermedim. Ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum doktorumla iletişim halindeydim zaten bir hafta adet gecikmesi oldu ben üç kez test yaptım pozitif çıktı dün de doktoruma gittim ultrason ile göremedi vajinal ultrason ile baktı o zaman gördü. Uygulamada 5 haftalık diyor ama doktorum vajinalden baktığında 3 günlük dedi bana. Gelişim geriliği var diye korkuyorum ben haftaya çarşamba tekrar gideceğim doktora ama çok korkuyorum ben sürekli araştırıyorum
Saray1 evet tüp bebek
Herkese merhaba Rabbim hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 bende 4+3 günlüğüm❤️
Busra_Bozkurt daha çok yenidir canım benim de öyleydi 2 gün sonra tekrar yaptım 168 çıktı
Selam hanımlar size bi sırum olacak benim 3. Gebeliğim olucak inşallah 3 4 defadır test yapıyorum pozitif çıkıyor vücudumda özellikle bacaklarım belim ve karnımda değişik ağrılar var ilişkiden sonra 3 hafta oldu yerleşme ağrısımıdır yarın kan tahlili vermeye gidicem inşallah bi sorun yoktur böyle ağrı yaşayan oldumu🙁🙁
mucizeannesi1 bende tedavi çatlatma iğnesi falan kullandım onun için sormuştum
ertugrulunannesi 7+3😍🤗
Gamze84 gecen hafta baya vardı suan yok cok sukur ama goguslerim cok kötü dokunamıyorum
dilan4 kalır mıyız Ağustos’a 🙈🙈
Seryes97- inşallah bende aynıyım 😌😌
Saray1 ben de bir çok tedavi denedim bu 2. Tup denememde tuttu çok şükür 🤲