• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Dga bugün tekrar bakıldı 849 olmuş. Ağrılar normal dedi . Zamanla alışıcam sanırım ☺️

Babylu benim de gözükmedi ultrason ile doktorum da pek bir şey demedi korkuyordum bende

Babylu çok saol canım ya içim rahatladı gün boyu bunu araştırmıştım ama yine de içimde hep şüphe vardı

Saray1

Saray1

geç döllenmeyse kesinlikle dert etmen gerek yok.
    kan testinde kaç çıktı değer? İkinci test yapılsın dedimi sana doktor?

Merhaba güzel anneler Allah’ın izniyle bizde
      7hafta 3gunluk olduk inşallah Allah’ın iznıyle epimiz evlat larımızı sasalim kucamiza alalim amın 🤲🏻🤲🏻❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️🤰🏻🤰🏻

Babylu ben covidden dolayı kan vermedim. Ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum doktorumla iletişim halindeydim zaten bir hafta adet gecikmesi oldu ben üç kez test yaptım pozitif çıktı dün de doktoruma gittim ultrason ile göremedi vajinal ultrason ile baktı o zaman gördü. Uygulamada 5 haftalık diyor ama doktorum vajinalden baktığında 3 günlük dedi bana. Gelişim geriliği var diye korkuyorum ben haftaya çarşamba tekrar gideceğim doktora ama çok korkuyorum ben sürekli araştırıyorum

Saray1 geç döllenme bildiğim kadarıyla bir haftalık fark yaratır ama doktorda değilim o yüzden açıkcası birşey diyemicem. Ama sen cok üzme kendini psikolojik olarak rahatlaman önemli. Birşey olmuş olsa doktor söylerdi zaten. Sabret diğer muayene kadar. Dualarım sizinle 🌸

Babylu inşallah birşey olmaz. Hepimiz sağ Salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

Herkese merhaba Rabbim hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 bende 4+3 günlüğüm❤️

Saray1 peki doktorunuz kan testi yapmadımı değerlerinizden anlaşılır zaten

Selam hanımlar size bi sırum olacak benim 3. Gebeliğim olucak inşallah 3 4 defadır test yapıyorum pozitif çıkıyor vücudumda özellikle bacaklarım belim ve karnımda değişik ağrılar var ilişkiden sonra 3 hafta oldu yerleşme ağrısımıdır yarın kan tahlili vermeye gidicem inşallah bi sorun yoktur böyle ağrı yaşayan oldumu🙁🙁

Bares yok yapmadı bir hafta sonra tekrar çağırdı boyutlarına falan bakacak.

Gamze84 gecen hafta baya vardı suan yok cok sukur ama goguslerim cok kötü dokunamıyorum