• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Saray1 geç döllenme bildiğim kadarıyla bir haftalık fark yaratır ama doktorda değilim o yüzden açıkcası birşey diyemicem. Ama sen cok üzme kendini psikolojik olarak rahatlaman önemli. Birşey olmuş olsa doktor söylerdi zaten. Sabret diğer muayene kadar. Dualarım sizinle 🌸

Babylu inşallah birşey olmaz. Hepimiz sağ Salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

Herkese merhaba Rabbim hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 bende 4+3 günlüğüm❤️

Saray1 peki doktorunuz kan testi yapmadımı değerlerinizden anlaşılır zaten

Selam hanımlar size bi sırum olacak benim 3. Gebeliğim olucak inşallah 3 4 defadır test yapıyorum pozitif çıkıyor vücudumda özellikle bacaklarım belim ve karnımda değişik ağrılar var ilişkiden sonra 3 hafta oldu yerleşme ağrısımıdır yarın kan tahlili vermeye gidicem inşallah bi sorun yoktur böyle ağrı yaşayan oldumu🙁🙁

Bares yok yapmadı bir hafta sonra tekrar çağırdı boyutlarına falan bakacak.

Gamze84 gecen hafta baya vardı suan yok cok sukur ama goguslerim cok kötü dokunamıyorum

Saray1 ben de bir çok tedavi denedim bu 2. Tup denememde tuttu çok şükür 🤲

Irmakayla son âdet tarihine göre hesaplamisti sağlık ocağı doktora gittik 5 gün geri gittik 😅😅😅

Saray1 döllenme farkı emin ol hiç hir sorun yok bende şuan 7. Haftada girmek üzereydim salı günü doktora gittim 5 hafta 5 günlük dedi geriye attı yani geç döllenmeden kaynaklanıyor bazen bizim Mercimekler bize sürpriz yapıp başka zamanlarda dölleniyorlar 🥰

Allah nasip eder saglikli ve düzenli bir hamilelik gecirirsek Ağustos’ta gelicek bebeğim :) 6+1 den selam ❤️