Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
Saray1 bir doktorun yazdıgı yazıyı paylaşayım sana: Geç döllenmeye neden olan geç yumurtlama birtakım düzensizlikler nedeniyle meydana gelse de, salınan yumurtanın herhangi bir anormallik taşıma olasılığı normal bir döngüde salınan yumurta ile aynıdır. Yapılan araştırmalara göre geç döllenme ile oluşan gebeliklerde genetik veya gelişimsel farklılıklar bulunmamaktadır. Ayrıca, düşük gibi gebelik komplikasyonlarında da herhangi bir artış yoktur. Meydana gelebilecek tüm riskler, normal yumurtama ile oluşan gebeliklerle aynı düzeydedir.
Geç döllenmenin en önemli dezavantajı, hamilelik haftasının hesaplanmasıdır. Son adet tarihi, hamileliğin başlangıcı olarak kabul edilir ve tahmini doğum tarihi bu güne göre belirlenir. Ancak, geç döllenme nedeniyle son adet tarihi ile bebeğin gelişimi arasında farklılık görülebilir. Ultrasonla tespit edilen hamilelik haftası, son adet tarihine oranla yaklaşık 1 hafta geridedir.
Merhaba güzel anneler Allah’ın izniyle bizde
7hafta 3gunluk olduk inşallah Allah’ın iznıyle epimiz evlat larımızı sasalim kucamiza alalim amın 🤲🏻🤲🏻❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️🤰🏻🤰🏻
- Onay Bekliyor
Babylu ben covidden dolayı kan vermedim. Ben klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum doktorumla iletişim halindeydim zaten bir hafta adet gecikmesi oldu ben üç kez test yaptım pozitif çıktı dün de doktoruma gittim ultrason ile göremedi vajinal ultrason ile baktı o zaman gördü. Uygulamada 5 haftalık diyor ama doktorum vajinalden baktığında 3 günlük dedi bana. Gelişim geriliği var diye korkuyorum ben haftaya çarşamba tekrar gideceğim doktora ama çok korkuyorum ben sürekli araştırıyorum
Saray1 evet tüp bebek
Herkese merhaba Rabbim hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 bende 4+3 günlüğüm❤️
Busra_Bozkurt daha çok yenidir canım benim de öyleydi 2 gün sonra tekrar yaptım 168 çıktı
Selam hanımlar size bi sırum olacak benim 3. Gebeliğim olucak inşallah 3 4 defadır test yapıyorum pozitif çıkıyor vücudumda özellikle bacaklarım belim ve karnımda değişik ağrılar var ilişkiden sonra 3 hafta oldu yerleşme ağrısımıdır yarın kan tahlili vermeye gidicem inşallah bi sorun yoktur böyle ağrı yaşayan oldumu🙁🙁
mucizeannesi1 bende tedavi çatlatma iğnesi falan kullandım onun için sormuştum
ertugrulunannesi 7+3😍🤗